|
![]() |
#1 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Problem laptop prža
Evo frend me zamolio samo da proslijedim...Hvala unaprijed ![]() Radi se o HpCompaq nx 8220...przilica je Matshita dvd-ram UJ-832S...laptop nece prziti dvd-e koji imaju ljubicastu podlogu odozdola... nit sa Sonic nit sa Nero programom...niti cuta dvd-e koji imaju ljubicastu podlogu odozdola... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako si pokušao stavit zadnji firmware na pržilicu i ako si reinstalirao drivere od matične ploče tj. od laptopa mislim da drugog rješenja nema. Te naravno pogledaj u nero inf toolu da li prža čita + i - medije ako su samo jedni onda znaš u čemu je stvar. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam ima isti problem sve je pržija u redu onda mi prije misec dana poče za***...at izbaciva mi je power celibration error (a to bi u prijevodu trebalo značit da je ili leća od lasera nečista ili ti je nekvalitetan cd/dvd medij ),zato probaj s drugim cd/dvd medijem ja san konkretno koristija PRINCO i cim sam stavija SONY-ev snima je bez problema.Međutim sad sam stavija najzadnji firmware 1.03 vidi s nero info toolom koji je kod prijatelja najvjerovatnije 1.02 i sad snima na sve bez problema.Firmware ceš naći na hp.com stranici instaliraj i tribalo bi bit u redu ako ne bude koristi kvalitetnije medije .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|