|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
problem s procesorima
ok, da se nadovezem na onaj moj stari thread sa maticnom i procem sto nisu sljakali, sad pak nesljakaju na dve ploce. razliciti procevi. Prvo sam Tbirda 1.2ghz i ljepo je radio na ploci, bez beda. Nakon toga sam stavio athlon xp 1700+ i onda je poceo smrdjeti. i sto brze sam ugasio komp. nakon toga sam stavio stari proc i flashiro bios na novu verziju. tak da mogu imat podrsku za "novije" socket a proceve. I usput nekako uspio shebati Tbirda, okrhnuta jezgra. Xp 1700+ i dalje ne radi. Dosla nova ploca, Gigabyte GA7ZXE. Opet nula, ne sljaka proc. Ne baca sliku, nista. I usput smrdi. A neznam sto ima smrdjet, pa sam ga pustio nek tak bude 5min i od tad imam crnu tocku od ispod proca i za njega sam siguran da nece vise raditi ![]() danas stigo novi proc, athlon 1ghz, nova mema, i nova grafa. Sve je zamjenjeno i probano na 2 ploče (i obicna ASUSica 17v133-c i gigabyte GA7ZXE) Nope. Nece. simptomi: stavim proc, pospajam sve, stavim kuler, upalim komp. Jedno vrijeme radi ~10sek, udjem u bios (!) maticna pocne davat zvukove tf-tf-t-t-ftf-tf i pocne smrdjeti. Gasim komp. Nakon paljenja ne buta. Stavljeno na drugu maticnu. Ista stvar, nakon ~10sek pocne tftftft-ati i smrdi(!) to tak su do sad radila sva 3 proca, na 2 maticne, sa 2 grafe, 2 napajanja, sa 4 razlicita SDRAM sticka, izbezumljen sam, bez diska, sa diskom, sa floppy, bez floppy, sa c-cmos, bez cmos, jumperi pregledani .. KO TU KOGA?! Vec sam lud ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
night shift
Datum registracije: Aug 2007
|
Mozda ti kuler ne naleze ravno na proc? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Yep to ih je s***alo ![]() Kopca koja se iskrivila i kad se natkane na jednu stranu ova druga se pomjeri pa ne nalaze kako treba na jezgru ![]() btw koga zanima sto se desilo procesoru neka checkira ovaj link ![]() http://www.mediafire.com/?b1rxmmum2zz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
sniperu ludo ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
A ***g nemogu, kod frenda sam, imam dijelove za 3 kompa na stolu doma a nista mi ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|