|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Kuzis,ono, e problem
dodjem ja danas uplim komp i pokrenem winamp i stavim neke mp3ce i ono svira a necuje se ja ono ![]() ja pokrenem ono traktor dj ono radi tamo pokrenem windowz media plejer ono oce sve ok pokrenem neki filmic radi ali meni je bed sto nece u winampu 2,92 a nekako sam naviko na taj winamp probo sam nesta izgooglat ali neide jel tko zna sta se dogdaja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ja mislim da je lako moguce da ti je stisano na minimum u winampu ![]() Nekad komplicirani problemi imaju jednostavna rjesanja:-) Imah ga i sam nekoliko puta taman kad zaboravim da se to moze desit ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
e to sam bas tjeo napisat da je pojacano do kraja bas sam mislio da ce neko mislit da sam se zamislio i... he he ma nije volume je na 100% |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Probaj reinstalirati i ponovno instalirati , to pomaže u 99%slučaja , a i probaj si skinti winamp 5 , puno mi je bolji od svih starih , a čak moreš gledati i free online programe ![]() ** Upozorenje : ak imaš manje od 18 onda nemoj skidati winamp 5 jer s njim moreš dojti do sadržaja koji nije primjeren tvojim godinama ![]() Hala na razumjevanju **
![]() |
#6 |
Premium
|
a kako bi trebalo bit postavljeno??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
znaci nije pomoglo ni to ono skacu oni barovi kako se ta mala sranja zovu i ide vrjeme ali meni nema zvuka a u ostalima ima i skinio sam sad i winamp 5 (he he hvala na upozorenju) i isto sranje.... sta sad???:confused: :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Gle ak ti svira iz WMP i ostalih playera s HDD i s CD roma znači da je problem u postavkama winampa. Deinstaliraj winamp, pronađi u registriu ključeve vezane uz winamp, probaj ih uslikat i postaj ovdje da ti kažemo što da izbrišeš (možeš ih sam, ak si siguran da su od winmpa, nulsofta) i to je to. Nešto ti se pošemerilo u postavkama i ak ti reinstal nije pomogao ostalo ti je nešto u regu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
e problem rjesen sa system mehanic-om sam ocistio prvo ređestri i onda nesta po winampu prcko bilo output device na primary ja okrenio na onu zvucnu koju imam i radi ( sad jel to bilo sta u ređstriju ili je to u vinampu bilo neznam ali svira) fala svima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|