|
![]() |
#1 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
ati 7000 tv out
Pitam u ime frenda... Spojio sam grafičku S-VIDEO kablom na SCART. Čim upalim komp odmah mi slika ide normalno na TV (one tablice u tekst modu). Ispravno mi se prikazuje čak i boot screen Windowsa 2K, ali kad se učitaju Windowsi slika je puna "grešaka" i na monitoru i na TVu. Probao sam sve moguće drivere, ali ništa ne pomaže. :confused: Ima li tko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Resistance is futile
|
Pa zar je došlo do toga da si sam moraš odgovarat na ranije postavljena pitanja? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
ja te ništa nerazumim di si spoija kabel na tv direktno ili preko videa...koja grafička...koji kabel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Resistance is futile
|
Kao što piše kartica je ATi 7000. Dok god ne spajam TV na komp sve super radi. Kada ga spojim i resetiram win onda se pojavi na TVu boot screen i sl. ali kada se win digne onda nastaju muke. Slika je puna kvadratičastih grešaka (velika riža) i na nikoju fintu se neda sredit. Da razjasnimo stvar: TV radi, a kartica na drugom kompu sa istim driverima i kablom radi bez greške. Mora da je neka sitnica koja izaziva te smetnje, ne vjerujem da je hardverski problem. Pošto TV nema S-VIDEO ulaz kabl je spojen preko adaptera na SCART ulaz. Ne vjerujem da to ima veze kada sa istim kablom sve to radi na drugom kompu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|