|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
TV Out i kartica koja nije sjela dobro
Naime, ovaj FIC kojeg imam (ex Isusov) ima vrlo zanimljivo rješeno hlađenje. Dapače, toliko zanimljivo da zbog pasivnjaka ne stane do kraja u AGP slot. Za sad sve normalno radi i nema problema. Jedino nikak ne mogu natjerat TV Out. Isus kaže da nije ni pokušavao. Problem je u tome što nemogu uključit tv display, niti force tv display pomaže. Pokušao sa Catalyst 3.9, Omega 3.9 i Omega 3.10. Ugašen komp, ugašen TV, prvo palim TV. Spajam koaksijalnim kablom, koji je 100% ispravan, isprobano. Koristim kabel dobiven uz karticu, 7 pinski (takav je i na kartici). Jel nešto krivo radim? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ak nemaš onaj crveni gumb kod TV-a, 99% je hardwerska greška. Ili je spaljen TV-out ili ti se nekim slučajem kabel ne slaže s njom Ili ga jebe to što nije dobro sjelo u AGP slot. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Stavit ćemo drugi cooler, da uđe do kraja i bilo bi ti bolje da tv out radi ![]() Šalim se, pa ima garanciju još. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
|
meni neda mogucnost ukljucivanja ako mi nije spojen kabel sa TV Probaj sa scart kabelom.
|
|
|
#5 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
khm....meni se isto nije palia crveni botun...tad sam kupia skart adapter...njega san metnija direkt u tv i botun se pojavia bez forcs konekšna... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
|
ajde pa mi jevi baš me zanima jeli do toga... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Premium
|
Citiraj:
probaj samo obican scart kabel sa chincevima
|
|
|
|
#10 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ali pokušat ću preko videa, možda bude rezultata. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
|
hm..pa ako uspiješ spoit video sa tv-om a u video ubaciš ta dva činča...trebalo bi biti slike...zar ne?? |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#16 | |
|
Premium
|
Citiraj:
televizor. Ovog sam samo koristio za test. Sad to više ne mogu kad ću se igrati sa scartom. Jedino ako idem preko videa. Nebi mi imalo puno smisla na tom telkaću radit TV Out, kad je manji od monitora ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |