|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napajanje cvili
Imam napajanje Codegen 400W koje se pri uključivanju kompa javlja iritantnim visokofrekventnim cviljenjem. Rastavio sam ga i očistio, ali cvili i dalje. Vent nije jer ne cvili kada kratko spojim žice na ATX konektoru. Zanimljivo je da cviljenje javlja samo kod dizanja sistema i traje sve dok se ne pojavi plavi vindovs ekran tj. uključi Windows GUI. Pretpostavljam da treba nešto zaliti plastikom, ali ne znam šta.
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Već se govorilo o tom problemu u nekoliko slučajeva, vidi ovdje. Nabavi ili posudi negdje pištolj za "toplu plastiku" i zali ove tri zavojnice. Pogotovo ovu u izlaznom dijelu (na dnu druge slike). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
na cici dobre vile
Datum registracije: Jul 2007
|
Imam to napajanje i isti problem, samo kaj ja cijelo vrijeme cujem taj zvuk Gdje ima za kupiti ta pistač ![]()
C2D E4300....................................3200+ Barton Gigabyte P35-S3........................Chaintech 7NJL6 Radeon 1950pro .......................Radeon 9600Pro 2 x 1GB Kingmax ....................2 X 512MB Crucial 320GB Samsung..........................120GB Seagate Seasonic 430W...............................Fortron 350W
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
na cici dobre vile
Datum registracije: Jul 2007
|
skuplja ta plastika od napajanja ![]() kupit cu si novo, ovo je dalo svoje
C2D E4300....................................3200+ Barton Gigabyte P35-S3........................Chaintech 7NJL6 Radeon 1950pro .......................Radeon 9600Pro 2 x 1GB Kingmax ....................2 X 512MB Crucial 320GB Samsung..........................120GB Seagate Seasonic 430W...............................Fortron 350W
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|