|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
x1800xl...jel ok grafa ?
bog ljudi..mijenjao bih platforumu - sada imam bartona 2500, agp 6600 grafu, gigu rama..prešao bih na pci-e te nebih dao vele love.. pala mi je za oko x1800xl - vidjeh je u diskonta 24 za 720 kn..slažete li se da je to povoljna kupovina? te ima li tko iskustava sa dotičnom karticom .. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Bolje onda uzmi x1950GT u Ve-milu za 856KN.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
podrazumijeva se da bih uzeo drugi proc i matičnu i memu..no evo našo sam sada agp x1950pro za 950 kn (ovaj drugi post moj) pa vidjet ću..možda to uzmem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
društvo, može klik na sig pa da mi preporučuite grafu, tema je na konfiguracijama pa mi se ljudi slabo javljaju. fala ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš sasvim solidnu grafu. Ako ćeš sve mijenjati (a moraš ako hoćeš prijeći na PCI-E), važi savjet kao i radoznalku - X1950GT ili Pro (ovisi o tvojim financijama). Doduše, X1950Pro se mogla nabaviti i kao AGP, ali upitno je ulagati u zastarjelu opremu koju sada imaš. Pogotovo s ovakvim, smiješnim cijenama hardvera.
![]() |
#12 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
da, namjerava prijeći na PCI-E, ne zbog njega kao takvog već zato kaj prelazim na Quad kojeg mi ploča ne podržava
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|