|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako vec imas para onda matičnu GA-P35-DQ6 (imaš review na početnoj stranici) , a za ram je najisplatnije Crucial Ballistix PC-5300 ili PC6400, ali nevidim da ga ima igdje u Hr ili BiH nabaviti. Ha hlađenje E6750 najisplatnije je uzeti Freezer 7 Pro, ako imaš para i kontaš malo extremnije overclockat onda Thermalright Ultra 120 eXtreme |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
je , i mislio sam si tu matičnu uzet , jedino neki brži ram , najjeftiniji koji mogu nač je DDR2 1GB PC8500 (1066MHz), Kingmax - 439,26 kn, mislio sam uzet 2 komada , osim ako nije teški šrot, što bi mogo biti jer je prilično jeftin |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Kingmax je dobar proizvođać. Samo ne znam koliko ćeš moći OC-ati te module... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Sasvim dovoljna je i P35 DS4, jer jedine razlike između DS4 i DQ6 su u faznoj regulaciji (6 vs. 12), a tu razliku nećeš osjetiti. U vezi memorije, možeš razmisliti o Crucial Value 800 modulima, u zadnje vrijeme su dolazili sa D9GKX čipovima. A i da ne dolaze sigurno potežu preko 900, što je čisto dovoljno za iskorištavanje OC potecijala E6750 proca. Baš me zanima koji su čipovi na 1066 Kingmaxu i na kojoj voltaži radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
pa nije valjda da za 250kn više jedina razlika u faznoj regulaciji? Najvjerojatnije ću kupit to tek kad počne škola , jer će i doći nove grafičke od nvidie, pa ću se poigrat tim kingmaxovim ramom. edit: DQ6 ima "All Copper Silent Pipe and Crazy Cool" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Da, starije verzije dolaze sa manjim backplateom, dok novije kao i DQ6 dolaze sa Crazy Cool. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|