|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Crkla grafa? :((
Eo ovak narode kupio neki dan novi hardisk ubo u komp i nakon tog graficka se pocela ponasha cudno. Kao prvo da bi uopce funkcionirala moram iskljucit fastwrite u biosu jel drugacije nece startat windowse...uspijem startat winse u safe modu al budu neke pruge prek ekrana :/ e sad problem je sto sam primjetio pad performase kod graficke nakon sto sam iskljucio taj fastwrite. i skonto sam da je iskljucen agp read i write i nikak ih nemogu ukljucit... Sad jel moguce da je problem do windowsa ? Jel su winsi na starom hardu?? Nisam pokusavo formatirat al eto ako je nuzno pa da znam... ili je jednostavno crkla grafa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Velika je mogućnost da je do napajanja...Koje imaš? I napiši kompletnu konfu da ti ljudi eventualno pomoć mogu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Amd 64 939 3200 , 1gb ram, Epox EP-9NDA3J, chiftec 410W i 2 harda jedan od 80 i 320 al pokuso sam vadit hard i bilo je isto :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
probaj drivere neke druge stavit, a stare s driver cleanerom počisti fino.....
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
evo isprobo sve zive i nezive drivere... i nikak da enejblam agrp read i write... sa nekim drajverima koje instaliram cak i kad je iskljucen fastwrite nece radit bude crn monitor sa tockicama? please help u cem bi mogo bit problem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Da mozda bi, al sam sto nemogu nac nigdje novi bios za nju... lol, znaci radi se o ovoj grafi http://www.asus.com/products.aspx?l1...82&modelmenu=1 ko uspije nac bios bio bi mu zahvalan do groba , thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
si probao ukljuciti u Ati CCC onaj vsync?
![]() |
#9 |
Premium
|
Eo ovak juce formatioro i radilo sve ok dok nisam isntaliro GART drivere opet neke bjesne crte, anybody? Btw di se nalazi taj vsync trazim ga nemrem ga nac lol |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|