|
![]() |
#1 |
Banned, varanje na tržnici
Datum registracije: Feb 2006
|
S3 savage 2000
ovako imam S3 savage 2000 grafu i instaliram drivere LZ1SKY's Tweaked Savage2000 Windows XP (Whistler) Driver 1.2 Build 428 i bez njih mi je dosta sporo i šteka u windowsima ali kad ih instaliram onda mi na logonscreen-u isto miš šteka a bez drivera ne! probao sam svakakve drivere ali ništa! sve je isto! Imam WIN XP SP1! hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne mora bit da je, ali čistiš li ti Driver Cleanerom prethodne drivere i ostatke??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
|
da brišem predhodne drivere! e niš ne pomaže! spora je dosta ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
imam S3 savage 2000 sa 32 MB RAM-a, AGP 4x predpostavljam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Iskreno, izvadi savage-a van i daj neku drugu grafu. Nadje se GF2 MX za 50ak kn. U konfi iz siga sam bio primoran koristiti svog Savagea 2000 nekih 2 tjedna i niti jedan driver nije bash nesto zadovoljavao. Problem je sto je podrska bila ukinuta od strane S3-a taman kad je XP izasao. Svi ovi driveri su derivati nekih "poludrivera" za Win2k. Naravno zaboravi 3D sa Savageom u WinXP-u. Cak su stranice sa dosta reklama i flashom znale trzat da je sve to znalo ici na zivce.
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|