|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Nakon što sam vršio mod i prebacivao komponente iz jednog casea u drugi računalo je bez problema radilo i izvan kućišta... No sada kad sam sve lijepo i uredno stavio u novog sharkoona javio se problem. Pri prvom startu računala nije detektiran niti jedan optički, odnosno hard disk (od 2 oba) i nakon 3 sekunde komp se ugasio... Komp se više ne pali, točnije svi ventovi se pritiskom na power tipku zavrte tipa pola sekunde i ništa, nema dizanja sustava... Prilikom modanja nisu se desile nikakve značajne, odnosno fatalne pogreške - uzroci problema bi eventualno mogli biti savijanje nožice na procesoru (koju sam uredno izravnao) i čupanje iz ležišta (prilikom vađenja big typhoona proc je ostao zaljepljen pa se 2 puta iščupao iz kućišta)... Mogući uzroci još bi mogli biti nepravilno spajanje pinova za front panel (start button i ostalo), ali sam to uredno provjerio zajedno sa kablovima za optičke/hard diskove.. Zašto mi računalo ne starta, da li je riknuo hard/proc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Jesi stavio metalne odstojnike za matičnu u case di treba i izvadio one koje nisu putrebne? Moguće da si sredio procesor sa savijanjem nogica, a zašto si ga uopće skidao (mislim cooler) da bi ga premjestio u drugi case? Moguće je da si strgao koji vod na matičnoj ili kratkospojio nešto provjeri sve...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|