|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Program za Junk mail
Trebao bi mi neki program koji kada skidam mail u Outlooku automatski briše Junk mail. Imao sam neki od McAfeea, ali taj je kompliciran i nemem ga više na kompu. Jal ima neki jednostavniji?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
dobar je mailwasher besplatan je (cinimise)
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ali registracija je stvarno jeftina i isplati se.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: Program za Junk mail
izvoli sunce mamino tisuću programa za junkmail...prosurfaj malo...svi su FREEWARE ...FREEWARE ...http://www.pcworld.com/downloads/fil...d,20000,00.asp
|
|
|
#5 |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
MailWasher je odličan program, ali sam naletio na filter I Hate Spam koji se direktno inkonponira u Outlook Express. Programčić je odličan, čim stisdneš da si pogledaš poštu, on sam razvrstava mailove i Junk direktno u Deleted Items. ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
BRAVO !!! Drago mi je da si konačno sve riješio...ŽELIM TEBI I TVOJIMA SVAKO DOBRO U NOVOJ GODINI.PUNO HARDVERA,ZDRAVLJA I NADASVE LOVE !!
|
|
|
#7 |
|
Premium
|
MA ŽELIM SVIMA NA FORUMU SVE NAJBOLJE U ŽIVOTU !!!!!!!! ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|