|
![]() |
#1 |
..::..u prolazu..::..
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() Zanima me da li ikako mogu povecati brzinu skidanja imam flat rate i skida mi oko 100kb/s ,međutim mislim da bi to trebalo ici vise bar na 200kb/s omjer download/upload mi je dobar bar mislim da je .Pa ako ko moze ko pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mozda opis koje brzine,ovisno o torrentu,seeder/leecher omjer itd... puno cimbenika ovisi o torrentu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ma ovisi ti puno stvari, kao što je rečeno seeder/leecher, o tome da li si port forwarded, kako si uredio postavke u samom utorrentu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..::..u prolazu..::..
|
ma postavke su dobre omjer seedera i leechera oko 50% ,upload ogranicen od 10-20kb/s a download ili stavim neograniceno ili ga mijenjam tj. isprobavam kako bi dobija sta bolju brzinu.Ali mislim ako mi je skida kad sam bija na 5gig paketu i skida je isto 100kb/s sad bi na Flat rateu triba malo vise potegnut.Kakva su vasa iskustva tj. kolike su vam prosjecne brzine i koliko vam treba vremena za jedan file od 5gig za skinut |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Inquisitor DeathWatch
|
Citiraj:
Ti si uzeo samo Flat. Moras uzeti Double-Flat onda ce ti brze skidat. Odi na korisnicke stranice i tamo odaberi Double-Flat onda ce ti brze skidat. pozdrav zmalamuth
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hmm ovako moras neke stvari razjasnit adsl se sastoji od dvije stvari,brzine veze,i paketa veze. brzina uploada i downloada ti ovisi o brzini adsla.ako imas onu osnovnu 1024/192,onda su ti ovo normalne brzine. ovo sto ti vices da bi prelaskom na flat trebalo brze skidati,nije tocno,jer flat znaci neograniceni promet.znaci nisi ogranicen 5gb uploada i downloada mjesecno,vec neograniceni broj,ali i dalje istom brzinom.ti ako zelis vecu brzinu moras poslati prijavu za vecu brzinu,koja se sukladno tome i vise placa
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ako želiš i "brže vozit/up&download" onda ćeš i više platit tcomu tj "brže i više" ćeš praznit svoj takujin i punit njihov |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Wow, odkud ti te brzine? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
a te brzine... FOI wi-fi ![]() najvise sto sam povukao je 2.65 Mb/s... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ili ja nisam čuo za "double flat" ili to ne postoji?? a drugo, autoru topica, aj najrpije reci koju brzinu plaćaš? 1mbit? ili što? ili nemaš pojma koju imaš ni što plaćaš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Inquisitor DeathWatch
|
![]() |
#17 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Gle ovako... pises da je upload ogranicen na 10-20kb/s... To ti je malo na tu brzinu adsl-a... STAVI UPLOAD NA VISE!!!! Pravilo ti je, sto vise dajes, to vise primas.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Korisnik
|
Ako čovjek ima 1024/192, nemre stavit više uploada od 20 kb/s, tj. 19,2. I ak tak staviš onda si ni poštu nebuš mogao pogledati. Jedino ak nisi za kompom onda stavi max uploada. I ak ti na toj brzini vuče 100 kb/s konstantno onda si je maksimalno iskoristio...
![]() |
#21 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
To nije brzina nego paket. BTW ako ograničiš utorrent na statusnoj liniji na ~10-20 kb/s onda ti je i download mali, a ako ograničiš svaki torrent posebno ide brže.Provjereno znam ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|