|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() ..... počelio tek nedavno ... veliju prozorčeki da je to zbog nekog drivera kojeg sam nedavno instaliral ... ali ja nisam nikakvog nedavno instaliral ... a evo kaj se događa : 1. uključim komp .. koji se ljepo podigne do onoga gde se počneju loudati windowsi 2. nakon kaj su gotovi sa loudanjem nastaje crni ekran koji tak stoji oko 1 min ili 2 pa i više ![]() 3 umesto da se windowsi pokreneju moj komp se restarta .. i tak 1 ili 2 put za redom na istom mestu .. tek nakon kaj se pokrene scan disk i pregleda hard i nekakvu grešku popravi onda se tek windowsi popraviju 4 kak da to popravim ?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: XP problemček
jesi,jesi...del si nekaj gore.to se i meni dogodilo.črni ekran i onda odleti u restart pa sam ga moral dizati u sejf modu. a znaš kaj sam napravil ? uzel sam windows cd i otišel na upgrade instalaciju.Odonda sve štima.Kod upgrejda windowsi ti zbrišu sve fajlove kaj misle da štekaju i stavlja svoje oriđiđi.nemoraš se brinuti.Nebuš ništ zgubil,osim pol vure vremena.i pripremi si cedeje od matične i drajvera.on bu te sam pital.more biti da si izbrisal i neki njegov fajl dok si bog zna kaj istražival..probaj si tak.meni je pomoglo. ak ti,nedaj bože ni to ne pomogne,deinstaliraj sve drajvere,i onda jednog po jednog instaliraj.More biti da ti se i drajveri kolju...
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Re: Re: XP problemček
nego...daj mi još reci,jel su ti dobri ovi Creative Labs zvučnici ?Mislim si piknuti neke zvučnike za kompjuter(sad sam spojen na moju skupu kučno kino konfiguraciju pa se bojim da mi nebu zgorelo ak mi se kompjuter zdimi).
![]() |
#5 |
Premium
|
javi ak si uspjel.ak to ne uspije imam ti još jednu foru
|
|
Oglas
|
|
![]() |