|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Hamachi problem
Nas troje frendova pokušavamo igrat coh preko hamachia. problem je u tome šta jednom frendu radi, vidi server itd. ali mu sve kasni. ima gigu rama, nije loš komp, jer igrao je 1v1 sa frendom i sve mu ok radi, ali čim nas trojica idemo igrat njemu sve šteka i ***e ga. nas dvoje loadamo igru ali njega redovito čekamo a u igri šteka do neba. nema AV ni firewall. U čem bi mogao biti problem? hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Svi imate istu vezu ili...?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Neka pokuša on igrati s nekim od vas dvojice, a onda neka se treći prikljući. Trza li tada trećemu? Obavezno instalirati spybot+update. Napraviti scan računala i kada se eliminira mogućnost da računalo ima spywarea (koje usporava mrežnu konekciju), provati igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
ok budemo ![]() ja + frend = ok on + frend= jednom igrali, bilo ok on + frend + ja= ne radi nikako, u njemu je problem, jer on kasni stalno za nama dvojicom. tako da je jako zbunjujuće... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
A ja i frend smo probali igrati i recimo ja kreiram igru i onda frend ne vidi to, isto je tako kad on kreira ja ne vidim da je igra kreirana.A recimo ja njemu mogu uc u komp preko hamachija a on meni nemože,u cem bi mogao biti problem?? Kaj neb to trebalo funkcionirat ko obicni LAN,kad se on spoji na mene da se mi vidimo i u igrici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Citiraj:
http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=13627 Ako ne uspije onda, dodatno: Go to Start -> Properties -> Network Connections klick on the Menu "advanced" -> advanced settings Then Put your Hamachi all the way to the top, and you INET Connecteion under it. Nadam se da je pomoglo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nikako ne uspjevamo,dal možda ima veze kaj ja imam router?I da još jedna stvar, ja njemu mogu normalno pristupit u komp i gledat kaj ima na hardu a on meni nemože.A on mene može pingat a ja njega ne.I ne kužim kak se dobije onaj tunel configuration,a i nisam baš skužio kaj trebam napravit sa ovom zadnjom opcijom,može koja slikica,skroz sam novi u ovome.Hvala na pomoći. Zadnje izmijenjeno od: kiki456. 21.06.2007. u 15:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|