|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() Nedavno sam nabavio slijedeću konfiguraciju MBO Abit KV7 (VIA KT 600) CPU Athlon XP 2600+ Burton 512 kb cache RAM PC 3200 512 MB 400 HDD WD 80 GB 8 MB cache CLUD 3D Ati Radeon 9600pro Problem je slijedeći. Grafička kartica mi ne radi ako AGP postavim na 8x. Kada ga spustim na 4x sve OK. Pokušao sam primijeniti memorije-ništa, flash BIOS-a - ništa. Ukoliko promijenim grafičku karticu (GForce 5600 ili stari Ati Radeon 9200) sve radi na AGP 8x. Što da radim. Molim za pomoć. Damir Kovačević
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Gle razlika u brzini između AGP 4X i AGP 8X moda je stvarno zanemariva , 0,5FPS više-manje stvarno nećeš primjetiti pa se ne zamaraj s time. Ako si baš zapeo onda pronaj staviti najnovije VIA Hyperion drivere [ www.viaarena.com , www.via.com.tw ]
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim da je slicno pitanje vec bilo postavljeno i da je receno da ati ima problema s 9600 karticama oko fastwritea..uglavnom njega trebas ukljuciti(dok na svim ostalim grafickima ili barem velikoj vecini njih iskljuciti)...dok ne izdaju nove drajvere i/ili bios... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, za 9600 je obavezno uključiti FW... |
![]() |
![]() |
|
|