|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ugradnja komponenti - kako i što ? neki link?
bog ljudi..neznam dal ovo pitanje spada ovdje al eto.. nekužim se baš u computere pa me zanima da li netko mi može postati ovdje kakav link sa slikama (ili textom) o ugradnji komponenti u comp.. naime trebao bih ugraditi grafičku karticu u comp te izvaditi staru a zato mi se nenosi comp na servis da mi naplate to..trebao bih dobiti uskoro grafu 6800ultra koja zauzima 2 slota i na nju treba spojiti 2 molexa..morao bih iz compa izvaditi staru grafu i tv karticu koja ja ispod nje (da bi mi nova mogla sjest kako treba na 2 slota) ..te eventualno prebacit tv karticu negdje drugo i spojit napajanje na ultru kako treba (2 molexa) ... uglavnom - neznam hoću li moć sam to, pa ako netko ima kakav link ili savjt - hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Si googlao?? Ovak, ja sam uz svoju bivšu 7600GS dobio detaljne upute i slike u njenom bundleu kako ju ugraditi i čak kako drivere instalirati, pa možda budeš i ti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle vjerojatno imaš samo jedan utor u koji možeš uštekati grafu (ako nemaš neku SLI ploču ili BadAxe) a k tome ti tamo sjedi stara grafa nemreš nikako fulat da ga je***... ![]() Dakle izvadi to što si rekao iz kante (grafu i TV karticu) pazi kod vađenja grafe da otpustiš prednji kraj (ima ti kopča u obliku polugice na prednjem kraju utora koju stisneš samo prema dolje prstom prije neo pčneš čupati grafu) ako ti ima utor kopčanje, a vjerojatno ima, jednostavno stisneš tu polugicu doje i držiš stisnuto, a drugom rukom digneš stražnji kraj grafe (onaj di su konektori - naravno prije toga otpusti onaj vijak gore jel ![]() TV kartuu ćeš vajda znat ubost u drugi pci slot istom procedurom kao kad tekaš grafu samo pazi da si ne oderš poču ako trebaš izbijati limić za utor sa kućišta...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
hvala svima..pomoći će mi ovo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|