Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.06.2007., 18:02   #1
radoznalko
Premium

Datum registracije: Dec 2005
ugradnja komponenti - kako i što ? neki link?

bog ljudi..neznam dal ovo pitanje spada ovdje al eto..
nekužim se baš u computere pa me zanima da li netko mi može postati ovdje kakav link sa slikama (ili textom) o ugradnji komponenti u comp..
naime trebao bih ugraditi grafičku karticu u comp te izvaditi staru a zato mi se nenosi comp na servis da mi naplate to..trebao bih dobiti uskoro grafu 6800ultra koja zauzima 2 slota i na nju treba spojiti 2 molexa..morao bih iz compa izvaditi staru grafu i tv karticu koja ja ispod nje (da bi mi nova mogla sjest kako treba na 2 slota) ..te eventualno prebacit tv karticu negdje drugo i spojit napajanje na ultru kako treba (2 molexa) ...
uglavnom - neznam hoću li moć sam to, pa ako netko ima kakav link ili savjt - hvala
radoznalko je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2007., 18:25   #2
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp

Fera_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Si googlao??
Ovak, ja sam uz svoju bivšu 7600GS dobio detaljne upute i slike u njenom bundleu kako ju ugraditi i čak kako drivere instalirati, pa možda budeš i ti.
Oglas

Oglas
Staro 15.06.2007., 18:30   #3
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
1, 2, 3
McG je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2007., 18:37   #4
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Gle vjerojatno imaš samo jedan utor u koji možeš uštekati grafu (ako nemaš neku SLI ploču ili BadAxe) a k tome ti tamo sjedi stara grafa nemreš nikako fulat da ga je***...

Dakle izvadi to što si rekao iz kante (grafu i TV karticu) pazi kod vađenja grafe da otpustiš prednji kraj (ima ti kopča u obliku polugice na prednjem kraju utora koju stisneš samo prema dolje prstom prije neo pčneš čupati grafu) ako ti ima utor kopčanje, a vjerojatno ima, jednostavno stisneš tu polugicu doje i držiš stisnuto, a drugom rukom digneš stražnji kraj grafe (onaj di su konektori - naravno prije toga otpusti onaj vijak gore jel ), pa primiš za prednji kraj i jednostavno vučeš dok ne iskoči, nakon toga uzmeš novu grafu i obrnuto je ubode - prvo prednji kraj uz rub pa pritisak odozgo da se poravna i onda uguraš u slot dok ne legne do kraja (vidjet ćeš kad nejde dalje bez brige samo polako i treba nekad dosta stisnuti da sjedne dolje ali naravno ne se naslonit) onda spojiš adapter u grafu i na njega molexe i to ako možeš da su sa različitih kablova koji ti izlaze iz napajanja... Ako to nemožeš bar nastoj da ti nebude hard na istom kablu di ti je grafa...

TV kartuu ćeš vajda znat ubost u drugi pci slot istom procedurom kao kad tekaš grafu samo pazi da si ne oderš poču ako trebaš izbijati limić za utor sa kućišta...
Staro 16.06.2007., 01:11   #5
radoznalko
Premium

Datum registracije: Dec 2005
hvala svima..pomoći će mi ovo
radoznalko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme