|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Nozice procesora!!!
Dakle trazi se jedna dobradusa i mirna rukada pri pomogne u ljepljenju/varanjenj/lemljenju nozice procesora na njeg. naime imam dvije nozice procesora koje se se otrbnule ša trazim savjet kak ih ponovo vratiti. probao sam sa Kovom to lemiti ali nije islo. bilo kakav savjet je dobar. Gospodine RAK molio bih vasu pomoc pa ako mozete ostaviti broj mobitela u PM da vam se javim. Hvala unaprijed!!!
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
WTF?????Pa kaj si radio s time?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
hehe znao sam da će biti ta reakcija, imam i neke slike no prevelike su, a i možda je bolje da to bude za kućnu kolekciju ![]() Nismo uspjeli zalemiti jer se na procesoru neće ljepiti tinol, dok smo uspjeli na nožicu... Uspio bih da sam imao pravo ljepilo ! MIslim barem da bi tako bilo ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ovisno o načinu na koji su pukle se može zalemiti. Samo valja imati pravi alat i strpljenja.
![]() |
#5 |
***2CROwded***
|
Ma to je ono najgore. nisu pukle. Jer da su pukle lem bi se primio na nožicu ! No odvojile su se od postolja... . Zato nije išao tinol gore, ... Ljepilo bi to sredilo ! Jedino ljepilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
***2CROwded***
|
Ma ima kontakt (tamne je boje, ne prima tinol), nažalost nisam imao još opreme da experimentiram. Probao sam staviti pastu, no i dalje se tinol nije htio primiti. Dok je na nožici bio taj isti materijal odozdola, i nakon malo paste čiščenja i ... uspio se primiti tinol. Ma gle Blade je u Gorici pa se vi dogovorite, ... pa makar malo objašnjene kako da to napravimo, pa ću mu ja pomoći ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo cul sam se sa rakom i izgleda da se nebude moglo ali budem mu predlozil ono sa vodljivom bojom.Nikad neznas morti upali!!
![]() |
#9 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
pošto imam iskustva u svim problemima vezanima za savinute/nepostojeće/spojene procesorske pinove moram se javit. prvo: to nikada nemoj lemiti. da je puklo - ok, ali ako ima udubljenje na mjestu gdje bi trebao biti pin nemoj. to se u principu rješava komadom žice u socketu pa ona glumi pin. ako baš moraš lemit to naravno neće uspjeti s normalnom lemilicom, nego s nastavkom u obliku iglice (ne, ne mogu ti ga posuditi ![]() inače, hvala Mitzeku jer da nije njegova oštra/trijezna oka ja bi prekjučer lemio pin na 2,8GHz xeonu. ovak sam ga samo izravnao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
probaj nanjeti fluxa na mjesta gdje lemis ili napravi ovo sto sto je horza rekao zicu u socket i vozi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Znaci na ta dva mjesta se stavi zica (pretpostavljam bakrena) tako da malo viri van da sjedne na onu rupu u procu.
![]() |
#12 |
***2CROwded***
|
E moj Blade, sve bi bilo super da ja nisam rekao to isto ! ![]() Dakle žica koja glumi pin ... A ono što si spominjao za lemljenje Horza, imam nastavak samo što nemam fluxa ili čega već ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() inače, hvala Mitzeku jer da nije njegova oštra/trijezna oka ja bi prekjučer lemio pin na 2,8GHz xeonu. ovak sam ga samo izravnao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw,tjesi se,ti si barem slusal,moj frend AliBaba nije.... ![]() ![]() ![]() ja bi to ipak z tutkalom,kak veli Kova.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: uf,uf
Citiraj:
al ono... meni je to fakat bila dobra scena. ja po treći put guram drugi xeon na cooleru u socket al on iz principa ne ulazi... i mitzek sam baci pogled s kakvih metar daljine i veli da mi je zadnji pin spigan. katastrofa. a bio je spigan skroooz do pločice tak da ga svojom standardnom metodom gledanja sa strane nisam uočio. koma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Nazalost moram reci da ni Dr. Rak ni uspel oziviti proc pa tako DLT3C serija zavrsila na privjesku za kljuceve! ![]()
![]() |
#16 |
***2CROwded***
|
Nisi se pohvalio da si kupio još jedan privjesak ![]() hehehhehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Pa ovaj kog sad imam stvarno ne zasluzuje nis bolje neg da bude privjesak! ![]() Ah moj DLT3C. Mislim da ga valjda nikad nebum prezalil osim ak u ponedeljak copim novog. ![]()
![]() |
#18 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Nisi nam reko kak si uspio savit nozice, bio pijan ili koji kurac? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Dakle da ja unesem svjetla u tamu! Srky pital si kak je usjel srtgat nožice kak sam ja skužil silikon od izolacije se zalijepio za olugu od socketa i Blade je bio pridiljen čupat proc iz zatvorenog socketa zakaj ga je čupal zato kaj ga je stavljal na na Abiticu, očito su nogice bile loše zalemljen pa su otišle! Privjesak da, hm a kaj da ja velim onda za svoj proc tvoj je valjda malo bolji od mog 1900+ napram 2000+ još kad je i DUT3C TbredA to je ziher ludijica ak ga tučeš ide od 2,1Ghz i onda je nestabilan! Ponedeljak da ponedeljak ak najdem i ja nekog DLT3C nebu bilo zakaj ja nevolim ponedelek!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
jel ti proc uopce radi?? Mislim kad stavis neke zice u socket?
![]() |
#21 |
Premium
|
Ma mozes se lagano j....! nazalost tak je da nemres nis napraviti. Strgane su zato sto ih je izgleda silikon malo zgrizo a i tvornicki su izgleda bile losje napravljene! ![]()
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
vadio si proc a bio je zatvoren ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
ok onda dobrodosao u drustvo gdje se furaju procovi na kljucevima ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
vidis da fali jedan dio probat cu jos na stupnoj nisam lemio tu zicu nego sam zalio vrucom plastikom,po meni je to bolje rjesenje jel se nece posavijati nozice
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Moje se ljepo dal zbusiti. ljepo sam metnul najmanji borer u busilicu i rucno okretao svrdlo i tak ga zbusil. PS meni samo nije jasno zasto na ovom forumu 99% tema zavrsi offtopicom!! ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() da nema offtopica, cijeli forum bi izgledao ko FAQ. offtopici mu daju zivot ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Administrator
|
Ha, ha vidio sam taj privjesak uživo... Bilo bi veča fora da je neka mrca recimo nešto na 2.0 Ghz pa da se vidi ko je manga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|