|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Stabilnost između procesora i matične
Imam sljedeći problem: matična ploča je MSI 815E PRO. procesor je Pentium III 866/256/133 matična ploča po svojim specifikacijama ima mogućnosti pokrenuti procesor ovakvog tipa, štoviše ima raspon do 1 Ghz, kao i mogućnost 133. Međutim kada namjestim jumpere da rade na 133 i stavim procesor, matična se pokrene "ima lampica" međitim stane i ništa se ne događa. Kod sebe imam još jedan procesor P III 600/128/66, i kada njega stavim i namjestim jumpere za 66 sve radi ok bez problema. Dali netko od vas možda ima kakvu ideju što bi moglo biti uzrok ovome. Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sad bih ti trebao zaključati temu jer nisi napisao ostatak komponenti... Citiraj:
Točnije, zanima me koju memoriju imaš? Podizanjem FSB-a na 133 MHz se vjerojatno diže i takt memorije na 133 MHz pa u slučaju da nemaš PC133 module, neće raditi ili će raditi, ali treba latencije popustiti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|