|
![]() |
#1 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
EpoX 8RDA+ ZVUK !?
Dakle kod gledanja filma, nekada i u igrama (npr. NFS_Underground), a nekada i kada slušam s nekim od programa muziku, zvuk mi se izobliči.. Npr. počinje se duplicirati zvuk, odzvanjati, (onaj podvodni efekt iz Cool Edita).. Mislim fora zvuči, no nemogu gledati tako film ! Što je najbolja fora imam aktivno hlađenja SBa tako da pregrijavanje nije, a niti se taj chip grije tako, pa ... Ima li netko sličan problem, kako bih to rješio ?! Hvala. P.S. Taj problem sam imao i na prošloj EpoXici ... P.P.S. Uvijek slušam muziku dok sam na netu i dok radim nešto što nema veze s igrama i filmovima..., rijetko kada dok slušam muziku, recimo da je najčešće dok gledam DVD, ... (može biti da je i DVD otišao, jer nekada trzne i slika, izgubi se sinkronizacija zvuka i slike) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: EpoX 8RDA+ ZVUK !?
ja imam pucketanje...s 2.03 drajverima...mislim da mi se ili SB pregrijava ili ga tv-tuner muci..naime kad zagasim tunericu pocnem cuti ghost zvukove...cak mi se cini kao da pusta neki tv ili radio kanal potiho u zvucnicima posto cujem lagani ljudski govor...zato i sumnjam vise u pinaklicu nego u grijanje SB-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002