|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Otvaranje origigi albuma...
kupio sam LP: Meteora i sad kad ja ubacim CD unutra (na XP, Vistu, firške windowse itd. sve živo isprobano) uvijek, ali uvijek izbacuje sljedeće greške redom: znači prvo pokrenem taj start.exe (odnosno on se sam pri autorun-u pokrene) onda prva greška ide van... pa još jedna... i šećer na kraju... ![]() koji je "problem"? ![]() EDIT: btw. ovo treba biti u "Softverski problemi" ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 01.06.2007. u 20:06. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
/
|
pa kaj niko nezna? ![]() btw. nije do kompatibilnosti...probao na Visti al sad sam na XP-u i isti drek - instalirao najnoviji Shockwave, Flash player...sve isto... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Moguće možda da je do neke zaštite na cedeju?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
a kad ubacis u cd player/liniju normalno svira? Jesi probao otvoriti neki cd player na kompu (onaj windows-ov, winamp, foobar) i u njemu otvoriti audio cd? Al nemoj ubacivati u playlist, nego bas idi na open audio cd. Slusao sam par cd-a koji su takodjer imali neki svoj programcic za play na kompu, ali mogao sam ih normalno slusati u cd playeru, ripat ih.... jedino se nisu vidjele track1, track2... u exploreru |
|
|
|
|
|
#6 |
|
/
|
tnx. SPLiFF - dela ovak kad idem "Open Audio CD..." ![]() za videeke mi se fućka (pošto i njih ima na CD-u)... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
/
|
to nisam probal, al btw. kad idem ripat nema mi ni imena izvođača ni pjesme? (radio po Vodič do savršenog zvuka i na drugima mi ima imena) ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
/
|
pa jbg. kaj čovjek sve mora sam...ajme ma, mislil sam da se može to kak sredit jer kad počnem ripat nije mi baš svejedno stalno tipkat..ipak bi mi bilo lakše da to komp obavi sam ma to se (vjerojatno) događa samo na ovim "čudnim" cd-ovima nadam se... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa ako si dobro izripao ne vidim u cem je problem da tagas fileove pomocu foobara sa freedb-a ili discogsa. Jednom kad imas tagove mozes i imena fileova promijeniti u skladu sa njima sa dva klika. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo ga http://www.discogs.com/artist/Linkin+Park http://www.freedb.org/freedb_search.php Nisam skuzio odmah sto je LP: Meteora, kad sam vidio ovo sa start.exe mislio sam da je neki program, a kad sam shvatio da je rijec o muzici zbunjivalo me ovo LP. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
/
|
sve u redu sve sredeno i sve uspjesno napravljeno i izradeno tnx. ![]() btw. danas kupio jos jedan origigi...posto sam ovisan o legalnim CD-ima... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|