Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.05.2007., 17:19   #1
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
(riješeno) Vidi disk u BIOS-u, ali ne i u Windowsima?

ovak,ovo mi je podatkovni disk bio,posto mi se jucer srusio 40gb disk,vjerovatno je prdnuo,a mozda i nije,iako sma probavao windowse dignut,kada sma ih ponovo instalirao,nakon reseta opet 0 bodova,ali dok sma digao windovse ovaj podatkovni disk uredno radio i s njega sma instaliravao progse...danas sam kupio sata disk od 200gb za windowse i spojio ovog podatkovnog od 250gb i widi ga bios,vidi ga i control panel,ali ja u exploreru nemogu do podataka,tj nevidim ga.....probavao sam jumper na cs,pa na master,mijenjao kabel...ali neznam sta treba dalje....kad sam windowse instaliravao iamo sma opciju da stavim win na upravo taj disk,ali ja sam rascijepao sata disk na particije i ruknuo win na sata disk drito...neznam sta da dalje radim...napominjem da dvd prza uredno radi na bilo kojem kablu i na bilo kojoj postavci jumpera...probao sam disk i przu skupa i disk nevidim u win,przu vidim,disk sam nevidim...nadam se da ste skuzili...format diska ne dolazi u obzir,jer imam hrpu downloada sta sam skidao dok sma imao flat...tak da bilo koje rjesenje osim toga mi odgovara...disk ima garanciju i star je cca 3 mjeseca...
komer je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2007., 17:41   #2
Nakitu
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Odi na Disk managment u windowsima.Najvjerovatnije ti je disk disabled. Tamo ga mozes pokrenut. Ili ti je driver za disk zabrijo.
Oglas

Oglas
Staro 30.05.2007., 17:49   #3
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

sredeno...navedenom solucijom,samo sam ja isao na import disk
Staro 30.05.2007., 19:04   #4
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

e sad imam problem koji m ise i javljao i zbog kojeg sma uzo disk drugi...naime...instaliro windowse,spojio se na net i neki error mi izbaci i nemogu nsita,ni skinut,ni otvorit stranicu ni nista...puknem reset i izbaci mi se ekran da izaberem safe mode i te fore,u safe mode mi ulazi,ali normal i last good known configuration ne...jednostavno se onda zamrzne....neznam u cemu ej problem...sta da radim....sad sam radio repair windowsa ali preko forefoxa nemogu na net,ali internet explorera da...sve mi smrdi na neki virus ili nesto ...ali ako ko sta misli,neka kaze....

e da i jedini uvjet da udem u windowse je repair ili nova instalacija koja traje jedan reset...katastrofa....

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.05.2007. u 21:18.
Staro 31.05.2007., 16:34   #5
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

niko nista?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas