|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Vista trista zeza
Kako namjestiti da mi prozore koje otvaram, tj mape itd.. otvara u jednom prozoru. Probo sam tamo na folder options, ali opet isto, ima li još gdje, ima li nade kakve da se to da napravit. ![]() Zadnje izmijenjeno od: vita. 30.05.2007. u 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
I imam problem ne mogu otvorit IE i User account control on or off, ili ne može se preimenovat ime particija. I imam neki error (Failed to create a new partition on the selected unused space,error 0x8004240f ) uopće vista ne vidi d: particiju u mom slučaju, u windows exploreru, dok je xp vidi. Formatirat se ne može ni sa dvd od viste, jedino mi je htijelo kroz cd od xp-a. Znam da su glupi problemi, ali tako je, jednostavno nešto obično ne ide. Možda ima kakve veze sa pravima usera ili ? Mislim nije problem srušit windows ali nije mi to više fora, ono čim ne valja sitnica odmah rušit. Eto ako netko zna neki komentar, hvala. Btw sve je dosad prije radilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da Vista nije "sjela" kako treba... Tako ja na prvoj instalaciji uopće nisam mogao označiti više datoteka odjednom, na drugoj se gubio Control Panel i još neke stvari i treća je tek bila OK.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Mojoj treba malo duze vremena da odazove neke programe a u vecini slucajeva taj isti program i zablokira pri zatvaranju. Cini mi se da se lose instalirala. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|