|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
hoce-nece....
he....polako si vec mislim da me je DR RAK zacopral...kaj god primem vu svoje cape.....tesko da bu vise(ikad) radilo!! kak znate,uzel sam od BD onu Chaintek 6VOJB plocu 815 chipset,nabavil (novog)Tulca 1300 tb1,pokupoval brdo SDRAM memorije s foruma,ubol prekrasno DTK desktop kuciste...uglacnom da si slozim nekaj za surf u blazenoj tisini a da bas nije Celic na 433mhz... ![]() Jee...KUAC!!!...kak ja nemrem valjda bez dodatnih ladica za hdd,puknem i u ovo jednu..... e sad nakon ove novele...srz i problem.... windoze su uskakale 500km/h..sve je glatko i slatko peglalo...ali avaj!! ubacim ja extra hard,prvo zapne na boot ekranu...vidim kolje se ...odpojim extra hard i restartam.....krene ponovo ...i tu gubim glavu i svaku trunu razuma.......mrtaf,crko,neradi.... i to mi se dogodilo vec 2x!! prvi put sam na nagovor BD puknul agresivnije CAS/RAS latice i male se je zblokal.....clear CMOS i problem rijesen...e sad nocas sam htel nekaj izkopirat sa mobilnog na fiksni hard i jopet nece... da napomenem.probal sam vise vrsti memorije,vratit proc na origigi frekvu,napajanje je dtk/enlight origigi 300w,tak da i struju izbacim... pitanje: jel moguce da je do harda kad nece bootat/malo hoce ,malo nece? ono krene...al nema glasa od ploce da bu kaj pokrenula..mislim jos samo nisam hard probo drugi...ili sam nekaj vaazno propustil u svemu tome...btw,bas me zivo interesira jel bu prosljakalo navecer kad dojdem s posla?? ![]() hajmo natuknice i prijedloge a savjeti su vise nego dobrodosli!!! ![]() dakle konfa je :tulac 1300 tb1@1720,chaintek 6vojb/3x128 kingmax sdram 133/seagate 10gb/5400/gf4 mx 440/128mb VIVO/DTK-Enlight 300w-glacialtech 2510Cu/ :confused: e da i mreza je bila aktivna izmedu chiefteka i ovog???jel morti zato:confused: ...a sad sam se zaplel ko pile u kucinu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ko to ogovara moju ploču !? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ma to je zato kaj sam se pohvalil da radi ko violina!! ![]() a i memorija mi je sumnjiva...mislim da bu isla na "memtest" pa da vidimo di pes jajjajajca nosi.!"!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
a da ti disk ne sere medjusobno s necime? tipa dva diska na kanalu pa se kolju medjusobno? ili da nisi stavio disk na slave gdje je cd/dvd master? kaj sve imas na tom kontroleru gore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
ovaj drugi disk je bil na IDE 1 /SLAVE..tak da nije to.... sve sam popukal vun,presložil.....zasada radi ...testovi,benchevi,burning i ini gazi,gazi programi i sve trpi(zasada!! ![]() sad sam i poprilično siguran da je memorija....BD,keksi su ispravni ali neuparivi..tak da bum ih male moral mesati i uparivati po susedstvu!! ![]() ![]() ![]() ![]() edit: ![]() ![]() ![]() usput sam primjetil da je vent na grafulji na izdisaju..(malo vrti malo ne.),stavil sam nove ide kablove,provjeril sve jumpere,pocupal mreznu i isdn adapter vun...ostal je samo hard i cd cigo..i opet 0 bodova...jebate,BD da nisam kaj sje...na procu(onaj adapter... ![]() btw,DR RAK vec brusi sapice za laganu transplataciju.... i kaj ,sad bum stvarno moral platit i cugu i klopu i putne troskove?? ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 10.12.2003. u 09:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prigorec po defaultu
|
![]() ne,ne,ne,ne i ne ovo je vec ludnica!! vrati mi BD plocu i proc nakon opseznog testiranja,njemu sve leti,prolazi burn in testove,markove,stefe,kate ma sve..... dojdem dime,reko:sad ja...probam instalirat windoze na NOVI hard......bljuc!srzne se 1 put na 17%...OK dogada se to i gorima od mene......testart,ponovo ...ovaj put se smrzne na 74 %...... ![]() i kaj sad,udavim coveka(fala BD!),pri njem sve leti,kod mene steka i prducka....ma jel to nostalgija,pa ploca nece pri novemu gazdi delati nek same pri starom...ili kaj...??????????? bil je i AMDejac pri meni kad sam probal instalirat..reko 4 oka vide bolje nek 2 ...i sad stvarno vise ..... znaci,ploca i proc prosli testove,hard novi,frisko formatiran i provjeren,memorija takoder testirana kod BD,grafulja mx440 128mb/VIVO..??morti to??mislim ,sljaka u drugom kompu.... napajanje DTK/enlight ganz novo s DTK kucistem..... IDE kablovi su Coolermaster rounded ,visestruko isprobani...morti napajanje???????????mislim da mi je ova konfa postala nocna mora...(il je to Rak zacopral,posto je bacio oko i pandzice po tom???)..... ufff,o onda nes pil!!!!!!! ![]() ima kakva pametna ideja il savjet za "iscrpljenog" Zderonju???? osim one da se najedem i napijem ofkorse... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() i to sam probao!!! isto se SMRZAVAAAA! ![]() ![]() ![]() jel ja sam luuud visseeeeee!!!!!!!#'##'#6y7'6#7'5#785#7848#' 7845'# 735673678965078924578902437892509235723490572443##'''#''##'';# ';;;#.+ 59+-+-/-+/8 +- uf,sad mi je malcice lakse!¬!!! ![]() ![]() ![]() neka druga ideja il savjet??????ne??? fino,jel treba ko privjesak od tulca......moze i s plocom...sitno udrobljenom... i memorijom......sitno prosijanom..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma kak ne dela, evo CatKiller je videl da "ore", mislim aj probaj na daski, aj izbaci floppy i zemi drugi , i aj uzmi drugo napajanje, i pikni neku drugu VGA, ...
![]() |
#12 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Probaj izmjerit napone u kućnoj mreži sa nekim instrumentom BTW.Mislim da gforce4 MX440 ne postoji u 128MB verziji ![]() Možda je do Windoza kad ne prihvaća taj vanjski hard ili se memorije tuku ![]()
![]() |
#13 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
hebiga,pročito sam al nisam obračo pozornost.......... ![]() ili imaš peh il te matična ne voli.... ![]() il je neka "viša" sila.. ![]() samo ne gubi živce... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|