| 
 | |||||||||||
|  19.05.2007., 14:08 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | 

muzika na 2 računala preko mreže
			 Dal je moguca ak imam 2 kompa umrezeno da na jednom pustam muziku a da ide izlaz na obadva, znaci da iskoristim i jedne i druge zvučnike???? | 
|   |   | 
|  20.05.2007., 17:44 | #2 | 
| Dark side Moderator Datum registracije: Feb 2005 Lokacija: Osijek 
				 | edit naslov EDIT 2: Prisiljen sam pobrisati cijelu dretvu. Čovjek je vas je lijepo pitao, po meni interesantno pitanje, ak nemate reči šta pemetno dalje od ove dretve. Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 21.05.2007. u 18:16. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  28.05.2007., 16:01 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2007 Lokacija: Zg 
				 | mislim da se može , treba ti nešto slinčno ovome http://www.eltima.com/download/usb-over-ethernet/; ja sam tim programom share-o web kameru i onda sam gledao na drugom kompu sve što se događa na kameri koja je spojena drugi komp, fora stvar. A ako su ti kompovi blizu mogao bi si napraviti kabel kojim bi jednostavno izlaz jednog kompa spojio u audio ulaz drugog, to isto nije komplicirano za napraviti, još ako ti je mreža 100 MB to fino pošalješ po LAN kabelu i to je to, sve što ti treba su dva konektora od starih slušalica. Naravno ovo je samo opcija ako se ne može software-ski. Ako ne nađeš program napraviti ću ti shemu kako da si to napraviš | 
|   |   | 
|  29.05.2007., 02:19 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Kako misliš da pošaljem po LAN kabelu?? | 
|   |   | 
|  29.05.2007., 13:26 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2007 Lokacija: Zg 
				 | LAN koristi samo četiri žice, ti na te 3 žice od RJ-45 zalemiš konektore od slušalica i po njima pošalješ zvuk iz kompa na kojem puštaš muziku. Na kompu na kojem puštaš ukopčaš u izlaz za slušalice a na ovom drugom u microphone. Moralo bi raditi, nisam probao ali mislim da bi išlo. Da mi to treba sigurno bih išao tako raditi. P.s. kolika ti je udaljenost između kompova? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |