|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
muzika na 2 računala preko mreže
Dal je moguca ak imam 2 kompa umrezeno da na jednom pustam muziku a da ide izlaz na obadva, znaci da iskoristim i jedne i druge zvučnike???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
edit naslov EDIT 2: Prisiljen sam pobrisati cijelu dretvu. Čovjek je vas je lijepo pitao, po meni interesantno pitanje, ak nemate reči šta pemetno dalje od ove dretve. Zadnje izmijenjeno od: Darth Vader. 21.05.2007. u 17:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
mislim da se može , treba ti nešto slinčno ovome http://www.eltima.com/download/usb-over-ethernet/; ja sam tim programom share-o web kameru i onda sam gledao na drugom kompu sve što se događa na kameri koja je spojena drugi komp, fora stvar. A ako su ti kompovi blizu mogao bi si napraviti kabel kojim bi jednostavno izlaz jednog kompa spojio u audio ulaz drugog, to isto nije komplicirano za napraviti, još ako ti je mreža 100 MB to fino pošalješ po LAN kabelu i to je to, sve što ti treba su dva konektora od starih slušalica. Naravno ovo je samo opcija ako se ne može software-ski. Ako ne nađeš program napraviti ću ti shemu kako da si to napraviš |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako misliš da pošaljem po LAN kabelu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
LAN koristi samo četiri žice, ti na te 3 žice od RJ-45 zalemiš konektore od slušalica i po njima pošalješ zvuk iz kompa na kojem puštaš muziku. Na kompu na kojem puštaš ukopčaš u izlaz za slušalice a na ovom drugom u microphone. Moralo bi raditi, nisam probao ali mislim da bi išlo. Da mi to treba sigurno bih išao tako raditi. P.s. kolika ti je udaljenost između kompova? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|