|
![]() |
#1 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
cd-rom spajanje-problem!
eto sramota od mene da neznam da ga spojim..... nikad mi se to dosad nije desilo.a sapajo sam 100 puta ![]() ovo ocem se radi: ma ploci pise sljedece Please connect hard disk to IDE1 connector and cd-rom to separate IDE2 connector. imam dva diska u uporabi i oni su spojeni na IDE1 a cd-rom nije spojen jer kad ga spojim na IDE2 komp ga neprepozna i nemaga,i u biosu sam gledao al ga nenalazi.cd-rom mi prepozna jedino kad ga spojim na IDE1 u kombinaciji sa jednim diskom al onda mi ovaj drugi disk je iskopcan,nemogu nikako da namjestim da sve nadje,probo sam sto kombinacija i jumpere mico ma nemas ta nisam,jedino ak ono nesto ima u biosu koliko se sjecam al neznam vise ni ja sto. ploca je ova iz siga.pomagajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako imaš award bios... Slušaj, ja sam prije na staroj MBO imo award i moro sam u main menu stisnut enter na npr. primary master ili kak je već podešeno pa onda tek prepozna, dosta sam imo zahebancije s tim a sad je možda tako i kod tebe za pržu al onda ne bi ni diskove očltao. Ipak provjeri.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jesi prebacio jumper na master kad si ga spajao na ide2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Spoji pa probaj clear cmos ili izvadi bateriju ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|