|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Pomoć sa CPU
Imam nešto stariji cpu Athlon xp 2500+ , 512 MB (to uglavnom nije važno), ovak do nedavno mi je pod System pisalo sve ovo Athlon 2500+, 512MB, e ok, i prije 2mj (3 godine već imam ovaj komp), odnesel sam komp na servis (neke nije bilo dobro, e i ovi su isto skužili da nije dobro, i onda su mi reinstalirali windowse. i Problem je bil riješen. E sad, nakon nekog vremena ,komp mi je počel zujati ( ventilatori ili neznam kaj već), sve sam očistil nutra i opet zuji. E i onda sam slučajno išel na System i sad mi piše Athlon(tm) 1.10GHz ??? E je to moguće??? Ne kužim se baš u overclockanje, mislim znam to al nisam nijenput još delal (koja rečenica ![]() Zahvaljujem svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
digni FSB na 166 pa probaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Joj meni, ispričavam se, nije bilo 133 nek 100. Pardon. Uglavnom stavil sam 133 i sad na 1.47 . (Inače još zuji, al nema veze, ionak planiram kupit notebook) Imam matičnu Epox 400 i Radeon 9600SE. Trebam još stavljati na 166 s obzirom kakvu imam grafičku?? Bu se kaj vidljivo poboljšalo ili ne? Hvala Marikris |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
trebas staviti FSB na 166 da bi ti radio kao Athlon 2500+ na 1800MHz, sto se tice zujanja vjerovatno ti zuji grafa, probaj staviti druge drivere i trebalo be prestati(ili bar se stisati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
E puno zahvaljujem dečki. Pozdraf |
![]() |
![]() |
|
|