|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
![]() Jučer sam nadogradio komp ili bi se bolje moglo reći da je malo ostalo starog i sada imam problem! Komp je AMD X2 3600 Brisbane, MB ASrock, AM2NF3-VSTA, 2 x 1 GB DDR 667 SuperTalent, SATA HDD 120 GB, X1950 Pro (AGP)... Instalirao sam drivere za matičnu, windowse sa SP2 nanovo (ostale particije osim sistemske nisam dirao) ... itd. svi uređaji kao uredno rade, a kada sam potjerao 3 MARK 2005 jednostavno mi se uvijek na istom mjestu komp zblesira (mislim da je to CPU test Canyon Flight) i jedino reset na staromodan način rješava stvar ... ... event viewer kaže "The driver ati2dvg for the display device got stuck in infinite loop" i onda se iza toga na otprilike jednu minutu vidi evidentiran system error category 102 ... i u opisu ništa meni razumljivo ![]() ... inače grafička je uredno radila u prethodnoj konfiguraciji i vrtila 3 D MARK 05 bez problema ... probao sam i sa drugim driverima, ali sve je isto!? Samo da napomenem da je 3 DMARK 2006 odvrtio normalno sa scorom 4451 ... ... inače mi se i u običnom radu ili surfanju komp sada kao sa nečim optereti i uspori iako ne vidim nikakve posebne procese, a procesor radi idle ili sa par %.... Unaprijed zahvaljujem ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Ajde ljudi pomozite! Pročitao sam sve sa neta što se može naći na tu temu i ništa nije pomoglo osim jedne stvari koja mi nije prihvatljiva jer strašno smanji FPS-e (oko 30-50%)... Dakle, prema savjetu lagano sam kroz device manager u system devices za "NVIDIA nForce 3 250 AGP Host to PCI Bridge" nadogradio drivere modelom "PCI standard PCI-to-PCI bridge" ... i onda mogu odvrtiti 3 d Mark 05 i igrati, ali to nema smisla jer sam takav učinak imao i na staroj konfiguraciji ... Može mi netko objasniti što se zapravo tu togađa sa ovim zahvatom i kako bih to mogao iskoristiti za rješavanje problema! Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|