|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Podigni FSB na 228-229Mhz ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Digo sam sa 2.8 na 3.2 i sve super radi dobio sam na povećanju performansi ali e muči jedna stvar pod opterećenjem mi everest pokazuje temp od 30C dali je to moguće iako imam Zalmana 9500 led???????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
zasto ne bi bilo moguce? ali pitanje je pod kojim opterecenjem? nisi puno dignuo frekvenciju, i to bez dizanja voltaze tako da temperatura ne bi trebala ni puno porasti. inace, taj intel moze i puno vise potegnuti od 3.2ghz ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kada počne biti nestabilan u testovima stabilnosti. Testovi stabilnost: Super Pi (32M) OCCT Prime 95 S&M Orthos (jako sličan Prime-u) Ne podižeš dok god ne vidiš nestabilnost. Pazi na takt memorije ili stavi nju na auto ili neki manji djelitelj da te ona ne koči prilikom OC-a. Znam da ti vjerojatno to sad ne znači ništa, ali tajna oko frekvencije memorije ti se krije u memorijskim djeliteljima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
I ubuduće piši malo bolje naslove, "OC" nije uopće informativan naslov. Osim toga, ovo pripada Overclockingu...
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|