|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
C2D e4300 problem,help!
Evo,danas sam si kupil novi novcat c2d e4300 i gigabyte ds3,stock cooler na cpu,sve sam lijepo slozi...Upalim ja komp i udem u bios i eto ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Kaj se žališ? Da ti se ne zaledi proc? ![]() Vjerovatno laže mb senzor, izmjeri nečim relevantnijim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
meni everest za proc pokazuje 20°C, a odma ispod piše da je jedna jezgra na 29° a druga na 30°. U BIOS-u mi isto pokazuje 20°. Na gigabyte matičnima često krivo pokazuje senzor.
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Skini orthos pa vidi temp. na 100% load, trebale bi biti oko 45-50, ovisno kolko si kloko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Po ne znam koji put, ne vjerujte senzorima maticne nego senzorima NA PROCESORU. Postoje programi koji mogu iscitati temperaturu iz senzora na procesoru, a jedan od njih je CoreTemp.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
nemože ti bit 23 stupnja nikako, evo ja probao sad na 3,2 svoj conroe,isto imam Typhoon i tem je 37, u load 45 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
pa nisam debil da idem izmisljat(nema razloga) ali coretemp mi kaze... http://img230.imageshack.us/my.php?i...board01so3.jpg pa ti vidi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
@gagi - a lol, pa izmjeri si temperaturu sobe...odma ces vidjet jel moguce il ne nama je tak svejedno koju ti temp imas, tvoja je stvar po cemu ces se ravnat probaj sa everestom, on meni pokazuje 25-27c u idle sa freezerom i e4300 na 3ghz sta je moguce jer mi je temp u sobi oko 21c, dok mi core temp pokazuje 22c sta sigurno nije moguce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
kaj da si mjerim temp u sobi.? pa neidem obarat rekorde u temp proca, ja ti kazem sta mi pise a u everestu mi je pisalo oko 17c, inace everest kolko sam vidio na forumu uopce nije pouzdan, necu se zamarat na vase sprehe mjerenja temperaturte sobe, proca, kucista,......itd. samo sam reko da mu je ovih 17c jako dobro sto manje to bolje!Ja ti nemam pojma oko kompa ja neznam sta je to internet!!vjerojatno ste u pravu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
halo oc ekipo ![]() ![]() sutra budem slagal novu konfu i htio bi za početak furat e300 na barem 3ghz imam Gigabyte 965P-DS3,Intel C2D E3000 i 2GB-super talent-T667UBGC DDR2 PC 5300 samsung 64MX8 CL5 sto mi je ciniti big tnx unaprijed ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Čitati pravila,pa forum,a pitanja koja nemaju veze s temom threada postavljaj u vlastitom ili nekom drugom odgovarajućem threadu.
![]() |
#21 |
Premium
|
ok sory ![]() Zadnje izmijenjeno od: Minox. 10.05.2007. u 10:37. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|