|
![]() |
#1 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Intel D945Gzissl i super talent memorija?
Evo imam dotičnu ploču par mjeseci i danas sam kupio memoriju Super talent T800UB1GC5 1GB DDR2 800 Pc 6400(dual-channel) pa sam ju stavio na ploču.Međutim ploča memoriju prepoznaje kao 1GB 667Mhz Single channel.Dakle problem je SPD ;( Ploča inače podržava memorije dual channel 800/667/533.Možete li mi reći kako podesiti memoriju u biosu da radi kak treba?I još jedno pitanjce,Može li ta memorija ići bez problema na Bad axe2 ploču? ![]()
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Možda njen omjer? Ako ti je na 2, onda je na 333MHz i puta 2 je 667. Stavi negdje na 400 pod DRAM ili chipset configuration ili tak nekako. 2. Zaš misliš da ST ne bi mogo radit na bad axe 2? Kompatibilnost?? A ne znam, to ti mora reć neko ko ima ili ko je imo takvu kombinaciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Vidi u everestu kako je po SPD-u prvo na 800MHz. Ako su latencije 5-5-5-15, provjeri i stavi tako. Skoro sam napiso nešt u vezi command rate-a, 1T i 2T al spoznah da si na Intelu.
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemam takvu ploču, niti takav proc ali smatram da ne možeš postaviti memoriju na 800 MHz već na 667 MHz. 800 MHz radi tek sa procevima koji imaju 1066 MHz BUS, barem tako mislim, neka drugi još opovrgnu ako ovo nije istina. Latencije u BIOS-u potraži pod Advanced ili Chipset settings te ćeš tamo imati Memory Timings ili slično, ovisi već o samom BIOS-u.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Hvala vam budem pogledao.Hvala još jednom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|