|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Koji router (za wlan)
Molio bi preporuke za wlan router. Zasad sam na žici no kak sam kupio laptop umrežio bi sltolno s laptopom te da mogu na net pa ne znam koji router uzeti. Preporuke su za siemens se555 pa me zanima da li ga preporučujete. Da li se na njega može spojiti i preko žice jer mi komp nema wlan. Te koliko se kreće cijena otprilike preko oglasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
simens je tesko smece ..pa neka govori ko sta god oce...prijatelj mi radi u t-coma(adsl ugrađuje) i savki misec zamini po 10simensa jel crkavaju samo tako... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Da neotvaram novu temu,triba mi usb adapter,dobio sam jedan od t-coma s siemensom SE555,neki Gigaset adapter 108,meni triba nesto slicno tome,(ovaj kosta 500kn u t-coma),da nije tako skup,za brzinu od 108 mbit/s,jel bi mogli uopce oni radit skupa,molim preporuku.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
od drugih sličnih adaptera bolje niš ne uzimat, jer ti usb stickovi su katastrofa, onda bolje neku PCI karticu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dark side Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
I na kraju nisam dobio odgovor. Koji router za wlan da kupim? Igra li marka veliku ulogu? Treba mi samo da se prek njega spajam na net i ponekad da umrežim tj povežem komp i laptop. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Čini se da je HEP uspio shebati moj pouzdani 515se(radi, ali brzina skidanja oscilira i drži se na nekih 80kBs. Mislim da imam još jamstvo na njega(kod t-coma). Kakvi su izgledi da mi se515 zamjene sa se555, a ne sa nekom šugavom kasdom? Wažan mi je wireles, a čuo sam da tu kasda ne briljira... EDIT: Hvala HEP! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
ne može ti se zamjeniti Kasdom jer je kasda kombo modem koji nema wireless a ti imaš Wlan tako da će ti mjenjati ili za se555, Zyxel, D-link . Šanse da se dokopaš se555 su 50/50 jer nešto slabo ima tih uređaja, jedino da nekako nažicaš montera da ti negdje iskopa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Canyon - moja osobna preporuka. Nemam iskustva sa drugim WiFi routerima - jerbo ovaj radi od trenutka kad sam ga uključio i to dobro ! Za konfiguraciju WEP-a mi je doduše trebalo malko vremena, ali to je bilo moje osobno neiskustvo. Platio ga par sto kuna ( cca 200 ) prije kojih godinu dana - od onda sretno radi. Jeftino i dobro riješenje. Dlink - toplo NE preporučam - sa njihovim routerima ( žica ) i WiFi karticama sam imao samo problema. Govorim o igrama i packet lossu koji se događa sporadično u vremenskom bloku od 30 min. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Buffalo. Probija signal dalje i od legendarni Linksysa s modanim frimwareom, vrlo pouzdani i stabilni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|