|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Acer Aspire 3000 - problem s tipkovnicom
Pozdrav svima! Eto preporučili su mi ovaj forum kao forum na kojem bi mogao naći riješenje za moj problem. Pa da krenem s opisom problema: Imam Acer Aspire 3000 laptop i događa se to da sam morao reinstalirati Windows XP zbog kojekakvih virusa gore nakrcanih. U tijeku instalacije Windowsa prije onog dijela Instaling Devices, tipkovnica i touchpad su radili, a tijekom instalacije, touchpad je štekao a i tipkovnica nije radila, mislio sam to je samo jer instalira drivere pa trebam čekati. Ostavio sam nek instalira drivere i sada kad sam trebao složiti one vremenske postavke opazio sam da touchpad ne radi, pa sam sve s mišem označio, no onda je trebalo upisati ono ime računala i password, tipkovnica nije radila, tako da nisam mogao . . . Restartao sam kompjutor čime sam i instalaciju Windowsa i tipkovnica je nekim čudom proradila i uspjeo sam dovršiti instalaciju. No opet kada se Windows digne ne radi tipkovnica ni touchpad, instalirao sam sve drivere koje sam našao na Acer stranicama za moj laptop al opet ništa, u trayu se vidi ona ikonica kao da su driveri instalrirani i da to sve radi al NE radi. Probao sam s Knoppixom i tipkovnica je radila isto kao i touchpad, a rade i u safe modu. Prijatelj mi je rekao da je to onda najvjerojatnije da windows dok se instalira povuče krive drivere. Može li mi netko savjetovati šta da napravim, u utorak idem na put i laptop mi treba . . . ![]() Oprostite na podužem postu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Da . . . sve moguće drivere s te stranice za moj laptop sam instalirao, al problem je u tome kaj je Windows povlekel krive drivere dok je Instalirao Uređaje (Installing Devices na instalaciji Windows XP) i onda ga možeš baciti . . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|