| 
 | |||||||||||
|  16.04.2007., 20:57 | #2 | 
| Ne znam šta da napišem Datum registracije: Feb 2007 Lokacija: Osijek 
				 | To odjednom ili s razlogom?? 
				__________________ Nemam ništa pametno za reć! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  16.04.2007., 21:17 | #3 | |
| Premium Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 Provjeri u biosu sto ti je podeseno ko main boot device... ako je dobar disk probaj pokrenut instalaciju windowsa s cde i vidi hoce li ti propoznat disk. | |
|   |   | 
|  16.04.2007., 21:52 | #4 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Ako je klokao, neka vrati sve na default. | 
|   |   | 
|  16.04.2007., 22:35 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Zagreb 
				 |  | 
|   |   | 
|  16.04.2007., 23:23 | #8 | 
| Premium Datum registracije: Oct 2001 Lokacija: Vinkovci 
				 | e sad, to je sad vec malo cudno. NTLDR is missing mozes dobiti i pri bootu s diska (kada je bootsector osao u vjecna lovista) ali isto tako i kad pokusas bootat s win instalacijskog CDa koji je ostecen. s obzirom da kazes da je namjesteno da se boota s CDa i da dobijes taj error bez da ti ponudi da se boota s CDa recimo da je CD ostecen. no ostaje nam pitanje zasto si uopce ubacio cd od win. vjerovatno jer si prvo dobio isti taj error bootajuci (tj pokusavajuci bootati) s diska. e, dakle evo nas na cudnom dijelu  - isti error i s diska i s CDa. stavljam kunu na los IDE kabel ili jadno napajanje. ovo drugo cisto zasto sto je postalo moderno sve svaliti na napajanje  nego kakve veze ima maticna sa cijelim problemom i zasto je ona u naslovu threada.....di je sad moderator da uvodi reda i glumi sheriffa? mora da lovi kur....ovaj, zenske po gradu  | 
|   |   | 
|  17.04.2007., 00:09 | #9 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2006 Lokacija: Požega 
				 | rjesen problem neznam kakve veze ima ovo sto sam iskljucio u biosu ali ocito da radi jer se komp upalio i fino usao u win te takodjer rade igra uglavnom ugasio sam nesto tipa eror chek u biosu i sada radi?!?!?!?!?!   hvala svima koji su htjeli pomoci | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |