|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Je...a virtualna mem i hdd
Evo ljudi imam komp već 1,5 godina i tek sada sam naisao na ovaj forum,NAJBOLJI je za sve a ja imam nekoliko problema . 1.Sve je bilo u redu na AA 1.9,a kad sam stavio 2.0 nekoliko puta dobim poruku "virtual memory too low" ili tako nesto, a moj hdd mi prede skoro cjelo vrijeme igranja,probao sam malo mijenjati cash na hdd ali nikakve rezultate nisam postigao.HELP 2.Sto prije mijenjati grafulju ili proc-jako pojeftinili u zadnje vrijeme-moj palomino se neda clocnuti iznad 1.667 3.Ako ste za proc. jel moja kt3 ultra 2,via kt 333 podrzava nesto jace od 2800 ili sl. HVALA Zadnje izmijenjeno od: RAK. 14.11.2003. u 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ako kaže virtula memory too low, onda treba povećati virtualnu memoriju. desni klik na my computer pa na advanced pa tam traži i naći ćeš. inače, preporučljivo je da je virtual memory minimum 1,5xRAM , a maximum 2xRAM. no ako javlja ovaj eror slobodno povećaj maximum na 4xRAM. eh sad, može biti i da nemaš dosta mjesta na disku na kojem se nalazi pagefile (obično samo C disk)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|