|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Memorija part two!
neki su upoznati s mojim prijašnjim problemom u vezi memorije (NA 2. STR) memtest nisam vršio jer sam dobio novu i sve je radilo ali sad se poneki put restarta komp kad sam u igri...opet sličan slučaj: kad je samo 512 ne dižu se ni winsi s 256 i 512 radi sve jedino se komp kad sam u igri neki put restarta LOL Pa Što sam 2 puta naletio na škart??? stavio ja memtest na cd ali mi ne želi bootati!???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo sad sam otišo na tu 2. str. pogledat part one da se prisjetim... Uglavnom... Da pitam, na kolko ti rade ta dva keksića zajedno?? Na 333?? EDIT: Stavi na nekakav stick naravno odzipan memtest ako ti MBO može bootat s USB-a... Mislim da je to do toga da taj CD na kojeg si stavio memtest nije bootabilan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Ako je AMI bios> pod Advanced>Chipset configuration>DRAM frequency. Ima u Neri opcija za snimanje bootabilnih CD-ova sam što ja to osobno nikad nisam radio.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
je imam taj neki ami...bla bla..BIOS Pod advanced chipset features imam DRAM latency i to je stavljeno na By SPD Pod Freqvency/voltage control imam CPU/DRAM freqvency ratio na By SPD,i tu još imam i DRAM Freqvency na 167Mhz!!!!!!! KAko? 526 je 2.5 latencije a 512 na 3. ima to kakve veze? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|