|
|
Rezultati ankete: 1500kn do max 2K kn | |||
Saphire VIVO |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 12.20% |
Gigabyte |
2 | 4.88% |
Saphire |
12 | 29.27% |
HIS (HIGHTECH) |
0 | 0% |
HIS (HIGHTECH) VIVO |
3 | 7.32% |
Powercolor |
1 | 2.44% |
odustati od 9600 pRO |
3 | 7.32% |
cekati 9600 XT |
4 | 9.76% |
ne znam |
3 | 7.32% |
uzeti nvidiu ![]() |
8 | 19.51% |
Glasači: 41. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
See your bottom for...
Datum registracije: Sep 2003
|
Koju Od Tipova 9600 Pro??
Evo mene opet ! sad sam na grafici Zanima me koja od ovih proizvodjaca ima najbolju 9600 PRO karticu? Dal se isplati uzeti 9600Pro ili cekati XT ? jer ove 9800 (pro ili non.pro) bas nisu nesto previse pale da bi bile ispod 2K i meni dostupne!? Evo sto sam nasao pa da mi olaksate izabrati cijene su iz ve-mila 1.Gigabyte: === 9600 Pro, 128 MB, 128 bitna, gpu(aktivno hlađenje), ram(pasivno) takt gpu cca. 400/ram cca. 600 memorija:samsung 2.8 === GIGABYTE Radeon 9600 Pro 128MB DDR, 128-bit, TV-out, DVI-out, AGP 8x, retail 1.522,88kn 2.HIS: === slicno ili priblizno isto kao i prva sa aktivno pasivnim hladjenjem memorija:? === HIGHTECH Radeon 9600 Pro 128MB, ATI Radeon 9600 Pro, VIVO, DVI-out, AGP 8x, retail 1.677,13kn HIGHTECH Radeon 9600 Pro 128MB, ATI Radeon 9600 Pro, TVout, DVI-out, AGP 8x, retail 1.574,20kn 3. ATI === ne znam kakvu vrstu hladjenja ima memorija:? === ATI (original) Radeon 9600Pro 128MB DDR, TV-out, DVI-out, AGP 8x, retail 1.625,37 4. Saphire 9600 pro ultimate memorija:samsun 2.8 1.679kn u autronicu 9600 pro 400 1.375 u hg-spot 9600 pro VIVO 1.489 u feniksu 5. Power Color 9600 pro 400/400 1.288 u info-gama nazalost nisam nasao za sve koji tip memorije imaju unaprijed hvala! cheers |
![]() |
![]() |
#2 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Ja ti preporučam saphirre ultimate edition ili čekaj asusov 9600xt ostalo lagano zaobiđi |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Pa ja sam frendu Connect 3D 9800PRO kupio za 2200 kn. I popizdio kad sam vidio cijenu jel sam ja svoju platio soma i pol više ![]() ![]()
#4 |
See your bottom for...
|
pa di si naso 9800 pro za ispod 3K? |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
U microline-u
#6 |
See your bottom for...
|
I sta kaze frend? jel zadovoljan ? jel to ona s 256 ili 128 rama, nesto je u VIDI-u pisalo da club 3d ne prolaze neke testove! |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#8 |
See your bottom for...
|
Pa vidis kad si vec spomenuo to , trebao bi pogledat! samo imaju los server ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
See your bottom for...
|
ljudi ja kupio gigabyte 9600 pro za cca 1500 kn i zadovoljan sam ,,,nisam vise mogao cekat a uzimao sam cijeli komp pa onda ne bi bilo u redu da moram imat neku privremenu ![]() sto se tice kartice neki testovi su pokazali da je cak za ono crno pod noktom bolja od saphire ultimate! ali hercules ih dere za 2 crna pod noktom ![]() tako da kolko se meni cini sve je to isti drek! treba valjda sam gledat memoriju i kakvu vrstu hladjenja imaju! btw HALO mi ne trza ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Pa normalno da trza, kad uspoređuješ low end i mid end kartice, još k tome jednu do jaja okljaštrenu FX-icu koja je usput duplo jeftinija od 9600pro... |
![]() |
![]() |
#12 |
See your bottom for...
|
ma negjde se netko zalio da mu na trza, pa su rekli da trza i na dobrim masinama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma uzmi Gygabiteovu vidiš da je memorija 2,8 ns(ne znan jel to moguće9,hlađena memorija,ja općenito mislin da su Gygabiteove kartice jedne od boljih i kvalitetnijih
#14 |
I hate mondays..........
|
ak se ne varam, Sapphire Ultimate Edition ima pasivno hladjenje? kao neki heatpipe? uglavnom, ta bi kartica trebala doc u HG-Srot za nekih tjedan dana po nekih 1370 kn, po zadnjoj informaciji koju sam dobijo.... ja planiram to ubost, jer se jos vucem sa 7500 radeonkom, koja mi vec pomalo stekce... |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Yup, pasivac sa heatpipeom, imaš je u firmi-čije-ime-počinje-sa-A-ali-čije-ime-nije-uputno-spominjati-na-PCE-forumu. Zato ju nećemo spominjati niti reklamirati, već te upućeujem na članak "Nevjerojatna lakoća krađe" na PCE ako ne znaš o kojoj se firmi radi. ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Igra je dobra, ali onaj tko je radio port koda treba bit zatrt i potaracan da mu se ime više nikad ne spomene. Mislim, igra je bez Shadera i Shadowsa radila na svemu High u rezi 800x600 na staroj GeForce 256 bez pretjeranog trzanja, a sa uključenim Shaderima i Shadowsima usuđuje se trznuti na 9800np na istoj rezi, bez AA i AF. Zaključak: tko god je radio kod za Shadere i Shadowse ih je radio na teškim drogama, u deliriju tremensu, lijevom nogom dok je gledao u strop i derao se " Ja sam silos u magli" (copyright by Klik) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
A kada će kod nas doći 9600XT Već ju imaju i u sloveniji u cjenicima a kod nas.... (mislim sapphire,asus i takve firme) ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
XT je došao. Nego, da li se isplati? Frend mi se dvoumi između pro i XT verzije 9600, a ja ni sam ne znam što da mu kažem. Kolika je razlika u performansama te dvije kartice? |
![]() |
![]() |
#20 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Vidiš da sam čitao ovaj post, ne bi frendu kupio Powercolor ![]() Ma u biti smeće je, no jeftinija je pa eto .. 9600 PRO 128 DDR, to je najvažnije heheh |
![]() |
![]() |
#21 |
See your bottom for...
|
Kao sto sam rekao uzeo sam Gigabytovu 9600 pro, i kad razmislim kolko mi je GForce 2 MX sa 32MB sluzila mislim da ce mi ova bar 2-3 godine biti super ![]() A sto se tice kojeg proizvođača odabrati, to su takve male razlike da ovise samo tko sta stavlja u paket s njom! Istina s ovom sam dobio neke igre (tomb raider-neki od nastavaka-ne znam jer sam igrao samo jedan dio ali davno, raven shield i will rock- neki FPS)nis specijalno ali to me ionako nije zanimalo.e da i power dvd ![]() Ne znam kakve su ostale ali ovoj cooler svijetli u mraku pa ko voli da mu svijetli nek izvoli! ![]() Ako koga jos zanimaju slike javite pa cu ih stavit ![]() Mozda nekome pomogne da se odluci za tu, za neku drugu ili cekati...cekati i cekati... nesto bolje, brze,jace ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#23 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da se do 2K kuna najviše isplati uzeti Hercules AIW 9800SE. Ak ju uspiješ modati, dobiješ karticu od 3500kn. |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
A ako ne uspiješ, dao si skoro dvije milje kn za nešto što je u rangu ili slabije od 9600XT koja košta 1400 kn. ![]() Ma tko ne riskira ne profitira! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Super je GeForce FX 5700 Ultra.Stvarno dobra kartica za nešto ispod 2 soma.
#26 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
Citiraj:
Ono, oprosti što nemam isto mišljenje kao i ti... ![]() ![]() ![]() PS, pinsla, ideš na PCE Second meeting danas? |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ajde nećemo opet o ukusima! ![]()
|
Oglas
|
|