|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Komp se restarta a neki put monitor ode u standbay
Neki dan igram NFS:MW i komp se restarta opet ja pokrenem i sve ok...nakon toga pokrenem il2 i igram 30min i komp se restarta opet pokrenem igru igram 5min i monitor ode u stand i ja mičem miš ali ne pali se i tada moram sam restartati? Grafa je ati radeon 9000 128mb,128bit 200mhz,250mhz(400/500) Sve je bilo ok do neki dan kad sam vadio grafu i opet ju za pola sata stavljao unutra no nisam ništa oštetio. Crkava li grafa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Tesko je za reci. Kakav ti je ostatak konfiguracije? Mozda ti se nesto pregrijava, pogledaj temperaturu procesora. Makar - najradije da izvadis graficku, malo propuses utor i vratis nazad. Takodjer, probaj smanjiti OC, ako imas defaultno hladjenje, i nisu bas neki bajni uvjeti za dobar rad graficke. Zasto si je vadio van? Neke modifikacije ili?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
to i ja mislim...kad sam kupio dvd pržu i prikopčao ju s vec postojecim čitačem ili mi nije htjela pravilno raditi ili mi komp nije očitao hard(valjda zbog premalog napona) pa sam otkopča stariji no sve je ot tad radilo kako spada! Sad sam kupio još 512 rama! dali bi on mogao prouzročiti nedostatak napona??? bi li problem mogao biti i u winsima? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.04.2007. u 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Naravno da bi. Očito se tu radi da je napajanje na granici svojih mogućnosti pa svaki dodatni W čini razliku između stabilnosti i nestabilnosti. Moja preporuka je da pogledaš napone koje daje, mada iskreno - kakav god stroj bio na 200W napajanju (ala divlje), mislim da nemaš kaj razmišljat. P.S. I da nije napajanje, svejedno preporuka - kupi neko novo. Fortron po 350W je trenutni best buy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Uvijek dođe do polovice 2. poluvremena ili ? Da tebi nisu možda usput još i Windowsi u komi ili neki driveri, mada ovo može čisto biti i do same igre (u kombinaciji sa Windowsima i/ili driverima) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a tako to ide, kad te krene ne staje ![]() poslusaj ljude i promjeni napajanje, uzmi brand neki (ako i dodje do faze bacam sve u prvi kanal takvo napajanje onda uvijek mozes prodat ). ako nemas love za brend mozes probati s ovim zadnjim MS modelom 550W (dakle pravih mozda 350), iznenadio sam se koliko je tesko za jedan MS a pogotovo koliko je tiho. mozda i valja napokon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
Citiraj:
Memoriju provjeri Memtestom ( www.memtest.org ) |
|
![]() |
![]() |