|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
(riješeno) BIOS help
Imam problem sa matičnom MSI-jeva K8T Neo2-FIR.Nakon fleshanja nije se oporavio bios , nije pomoglo ni recoveri biosa i sad trebam nekog tko ima programator da ga vrati u život,pa ako netko zna ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li ti EEPROM chip socketiran? Ako je, javi se u Links trgovinu, dečki će to srediti za male pare. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Teško, mislim da ti nema spasa. Njega treba cijelog odlemiti i ponovo zalemiti, a za to treba malo bolja oprema od obične lemilice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Bio sam danas u Linksu-servisu vele dečki da se to da napraviti bez problema ali je upitna cijena ,oni za to računaju 2 radna sata po 150kn što znači 300kn i tu dolazi do ekonomske neisplativosti .neznam možda sam izvadim bios sa ploče i vratim ,a oni da programiraju time cijena pada na pola .U ostalom što mogu izgubiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Dao sam si truda i preko frenda došao do servisa u kojem su mi skinuli bios i ugradili socket (iz usluge prema frendu).Otišao sam u Links i dao reprogramirati bios,ali na žalost ploča i dalje nedaje znakove života.Svaka čast u Linksu dečki su si dali truda i dva sata se j....i sa mojom matičnom ali ništa po svemu sudeći nema spasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Mogao si to podijeliti s nama no dobro... |
![]() |
![]() |
|
|