|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
MAG LCD 22" - jel vrijedi za ~2600kn ?
Pozdrav, nedavno dok sam bio u Formelu videl sam taj monitor. Cijenom mi se čini kao jeftin za takvu dijagonalu, a ono malo slike kaj sam vidio mi je izlgedalo čisto ok. http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...01&ID=C0104040 Popričao sa čovjekom tamo i bio je poprilično iskren za jednog prodavača - on veli da je naravno to niža do srednja klasa (vjerojatno, dapače 100% sa TN matricom) i ja sam ga malo škicnuo sa svih strana (da vidim dal je ta TN matrica doista takva katastrofa) i meni (a imajte na umu da sam ja 2,5 godine na najjeftinijem CRT-u svih vremena - LG 710s; i da mi je super monitor ![]() Za neki surfing i muzikicu, povremeni word i gledanje filmova / digitališe telke - čini mi se izvrsnim. A onda mi je Syss rekel da pogledam malo Samsunge 225 i 226 modele (ovo kaj je rendula spomenul, al mu nisam htio u thread upadat). Ima netko neka saznanja, misli, ideje ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
|
Vidim da ima 2 analogna ulaza? Hmmm... Ne bi bilo lose da ima neki digitalni, ali mislim da je to vise-manje isti monitor kao samsung 225/6 i onaj 22" Lenovo. Cijena je dobra za tu dijagonalu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
a jesi genijajalac, slobodno ti meni inace upadnes u temu. cisto da sada znas ubuduce, nebum se ljutio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni tak ne smeta koji je VGA ili DVI, dok god je slika ok na njemu... @ Rendula Javim ti se na PM, budem skočio sa Vama ako će mi tajming pasat. Da ja vidim kaj netko tko se kuži više od mene u monitore veli o pojedinim modelima... Samo brijem da će biti ono: Vuco: " E heben monitor, vid boje buraz, lepa slika" Ren ili Fleks: "E, di su ti oči, monitor sucks" I takve spike ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|