|
![]() |
#1 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
![]() Jedan lijepi dan ja ubacim Bugov CD u CD-ROM i problemi počinju... Instaliran neki program zvan WinStyles ThemeManager 1.5. Naime instalirao sam taj program da ga malo isprobam, a sada sam ga odlučio ukloniti. Kad sam ga želio izbaciti iz svog kompjutora, nikako nisam mogao pod Add/Remove Programs (opcije Uninstall nema za cijeli program). Izbrisao sam neke dijelove programa, dok mi za neke piše da ne može pronaći file INSTAL.LOG. Program se uklopio u Propertis za desktop i ostale sitnice i napravio dodatnu opciju zvanu WinStyles koju ne znam kako maknuti (ima i slike kako to izgleda). Može li mi netko pomoći ukloniti taj program? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
slusaj, instaliraj ga ponovno. kada si ga instalirao odi u progrma files i otvoris direktoriji od tog programa, Tamo treba biti unistall! i sam ga unistaliras :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
I by the way ! Nemoj instaliravati razne DEMO programe i ostala smeća s BUGovog ni drugih CD-a ! Koristi samo provjerene programe, jer te jedan loš može koštati ! (npr. format C: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Eh kova mene su takve stvari kostale vec tri formata u zadnja tri mjeseca!
![]() |
#5 |
Premium
|
nakon slaganja stroja uvjek ucinim image(acronis) i u slucaju problama za 10 minuta je sve na mjestu.
![]() |
#6 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
A ima i još jedna stvar. Kad instaliraš "nepoznanice", ako imaš Norton sistem vorks, uključi onaj programčić za praćenje (ubij me, neman pojma kako se zove), koji ti prati instalaciju, be z obzira ima li program instalacijsku proceduru zapisanu u Ad/Rimuuv. Kasnije ga deinstaliraš odatle.
![]() |
![]() |
#7 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
A nitro, govorim ti ja iz iskustva ![]() A što se tiče Acronisa, hm, napravim Image, spremim ga na externu ladicu, dogodi se sranje radim backup i kaže da nemože čitati backup !? Formatirao komp, sve napravio na čisto, probao i opet Image corrupted ?!?! Tako da se ne igram više s time za 10 min ! Koji još program radi backup na sličnu foru !? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma ja bekapiram Ghostom. Istina, radi iz dosa, ali me nikad nije prevario. Jedino sam imao problema šta je otišao flopi, pa nisam mogao dić sistem u dosu, dok mi Rak nije pokazao način izrade boot cd-a s MS-DOS datotekama. Fala još jednom.
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
od kako imam acronisa ghost skuplja prasinu na polici, sretno. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
nemam kaj napisati
|
Da više puta sam rekao da neću više instaliravati razne demo programe iz CD-a kao što su Bug, PC Play i sličnih, ali svako malo me nešto vuče da radim sranja. Hvala na savjetu, pokušat ću. Evo vam svima jedna piva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Odlican program za pracenje instalacija, InstallWatcher Na svom kompu znam sto predstavlja svaki file i registry key ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|