|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Flash 9800 np u pro, Infineon memorija
Jel netko našao haknuti BIOS koji pretvara Sapphire Atlantis Radeon 9800 np u pro verziju? Memorija je Infineon, 3.0. Ili ako netko ima ideju kako postići taj cilj drugim sredstvima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Flash 9800 np u pro, Infineon memorija
Citiraj:
How to Flash 9800 Non-Pro into 9800 Pro http://www.rage3d.com/board/showthre...eadid=33695811 Imaš hrpu stranica ![]() A do koliko ti ide memorija??? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Guest
|
U tome i jest stvar, svi oni pričaju o flashanju kartica sa Samsungovom memorijom, ali ja imam Infineonovu. Zato i pitam jel negdje na netu ima haknuti BIOS za moju karticu. Neki su pokušavali sa Gigacubeovim BIOSom, ali ni to baš nije bilo pretjerano dobro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Neke 3.3ns Infineon su se dale flashati i sa Samsungom-kak stoji stvar sa 3.0 nisam gledao. Pitanje je do koliko ti sad ta memorija ide, ako se loše navija nebude ti ni BIOS puno pomogao... I ako je uspiješ flashati-moraš joj obezbijediti jako dobro hlađenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Ma zapravo me sve to više zanima informativno, znaš ono, auto mi je blokiran na 250km/h, ali me zanima do koliko može ići. Nije da ću plakat ako ne ide preko 250 ![]() BTW, hoćeš flashnut ovu svoju Herculesicu na Pro? Izgleda da Hercules ima samo Samsungovu 2.8 memoriju. Zašto nisi uzeo onu AIW 9800SE od Herculesa, po netu je hvale do nebesa da se skoro svaka da flashnut na 9800Pro bez artefakata? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Nije isto ocati i flashati, naime, BIOS od Pro verzije daje nešto veće voltaže memoriji da lakše podnese veći radni takt. Zato i pitam BIOS za Infineonovu memoriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
znam da se 9500pro sa 3.0 može flashat bez beda, pogledaj na rage3d i pitaj tamo na forumu ekipa je strašna kaj se tiče toga,
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Osim toga da sam išao prodavati svoju Pinnacle PCTV PRO-ne bih nikako mogao izvući za nju neku pristojnu lovu. Dakle-TV-karticu sam si ostavio. Sve te 9800 np od Herca imaju onaj model Samsungove memorije koji je rađen u 3.3,3.0, i 2.86ns varijanti-pa kak ti se potrefi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Je, a ako ti uspije mod imaš skoro duplo skuplju grafu ![]() Koliko sam vidio u kolekciji BIOS-a, Herculesova 9800np koristi samo 2.8 Samsung, e sad ne znam ako tamo fali koji BIOS ili je to neka nova verzija koja koristi sporiju memoriju. Jesi iskopao taj komadić softa da vidiš koju memoriju imaš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() U biti ti veli samo koje je firme memorija. Ovo je dobra fora sa tom SE ak ti uspije. Malo pratim forume i po vani i tak jasno da ne uspije svako modanje... A ono kaj piše da je samo Samsung 2.86 ns i je i nije,navodno je na Herc 9800 np 3.3 ali iz one serije koja je rađena od 3.3 do 2.86. Dakle bitno je baš to. Jer sa tim tipom memorije ti možeš bez problema flashati npr. 3.3 sa 2.86 BIOS-om. To da li će memorija to izdržati je drugi par kobasica. A kaj se tiče Infineona-postoji mala šansa da bi nekaj mogao dobiti sa drugim BIOS-om,ali koliko je meni poznato većina škvadre je delala volt-mod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Kakav volt-mod? Mogu pogodit, garanciji mogu reć pa-pa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Nemam pojma. Imaš neki dobar tool za klokanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ili ako imaš Omega drivere sa njima dobiješ u paketu i alat za clockanje. PowerStrip itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
E da...vidio sam ti nekakav BIOS za Infineon-pogledaj si tu: http://www.digitalsynapses.com/articles/9800npflash/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Hvala, Jelc! Izgleda da radi ovaj modificirani BIOS sa Infineonovom memorijom. Možda ću ga puknut gore kad mi ova grafa postane prespora ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|