Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.11.2003., 18:07   #1
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Hp 1005w

Pozdrav,

Imam problem da printerom HP 1005W. Kad želim printati više stranica iz jednog knjigovostvenog programa koji radi pod DOS-om ne mogu isprintati više od kojih 4-5 stranica. Više od toga jednu stranicu isprinta do polovice, a ostale više ne printa nego jednostavno prestane printati. Printer je na kompjutor priključen preko LPT preključka. Sa knjigovodstvenim programom je inače sve u redu. Ima li kakve veze ako je to laserski printer, a program najbolje radi sa igličnim. Driveri su također novi, a printer je star 3 mjeseca. Je li netko imao već kakvih sličnih problema? Možete li mi pomoći?

:confused:
Bran je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2003., 23:00   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Morat ćeš tražiti tipa koji ti je napravio taj program u MS-DOSu da ti iskompajlira novu exe file koja podržava PCL 5e za HPove LaserJet printere. Ja sam za jednu firmu bio naručio par komada pa nije štimalo printanje, od nekih 10 tak stupaca ovaj bi isprintao nekih 6 i pola 7 a ostatak si si trebao zamisliti, kao da mu je trebao neki A3 papir. Uglavnom nazvao sam im tipa i ovaj mi je poslao samo novi .exe i priter drapa ka lud i stvar izgleda 10puta bolje nego na igličnim mada me sada muče drugi problemi vezani uz isti taj program, inače pisač je za 9 od 10 Mislim trebao si 1010 za čisti DOS (ak se ne varam to je taj model) 1005w printa iz windowsa ono kaj stigne iz DOSa ... niš telefon i zovi tipa Kak se zove program ?

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.11.2003., 17:15   #3
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Neznam točan naziv ali je domaće proizvodnje Kontek knjigivodstvo tak nekak se piše. Hvala to mi je bilo za firmu gdje radi tata, tako da će nazvati tog tipa koji im je prodao program i nadam se da će uskoro riješiti problem. Još jednom hvala na pomoći. Ja častim
Staro 10.11.2003., 17:19   #4
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Da 1010 je za čisti DOS ali printer je već kupljen pa bi bila šteta kupovati drugi, a ovaj sasvim solidno obavlja svoj posao u Windowsima. Ubuduće ću gledati i na te "sitnice".
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno