|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
Windowsi xp i 2000
Imam ovaj problem Nekoliko puta sam pokusao instalirati Win 2000 i XP i svaki put bey uspjeha.Primjer kod Win XP Instalacijaska procedura se sastoji od 5 dijela Colection informat.,Dynamic upda.,Prepa. inst., Instal. Wind., i zadnj Finiz. Wind. Prva tri koraka pro]u glatko ali tada se comp. resitira to je normalno i pojavi se ekran Windows XP i sve stane.Kontrolna lampica na tipkvnici se ugasi a lampica ya hard ostane svijetliti stalno.Isto tako se desava sa windowsima 2000. Imam disk podjeljen na 2 dijela Koristim FAT 32 part. Racunalo je P2 533 196 mb ram Pokusao sam i na cisto tako da sam formatira c i onada instalira win ali opet isti problem. Inace Windowsi 98 i Windowsi ME rade bey problem i bez problema ih instaliram. Da li mozda zna tko u cem je problem
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
nikada nemoj crosspostati !!! odluči gdje želiš svoj post. ili software ili problemi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ajmo prvo ustanoviti stanje "očvrsja" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|