|
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
MSDOS startup CD??
Općepoznato je da se disketa može isformatirati za startup u DOS-u. Međutim, mom floppyju je došao kraj, pa me zanima, može li se CD napraviti na isti način. Htio bi napraviti image diska, a to radim ghostom (jasno, iz dosa), jer mi Acronis napravi image, ali neće da ga restore-a iz nekog blesavog razloga. Naime, kad se računalo resetira, u lijevom gornjem uglu pojavi se Acronis loader..., pa Acronis logo i to je to. Ni makac. Čak ni s njegovim start-up CD-om. Ali, rađe bi da mi neko riješi prvi problem, znači na CD da spržim startup fileove za DOS. Međutim, znam da to ne ide samo kopiranjem s diskete. Usput, sad ni njih nemam jer disketi ne mogu pristupiti niti je isformatirati, pa tako ni jedan attachment ili link ne bi bio loš.
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Može. Najjednostavniji je naćin da napraviš boot CD u programu za prženje a on će te tražiti gdje bio on dobio fileove za to. Ti mu možeš dati disketu ili file kojeg moraš naći na netu. Vražje diskete. Nikad je ne koristim a kada nemam floppy...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Fala majstore. Uspjelo je. Flopi leti kroz prozor.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|