|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ubijanje ledica na APLUS TWIN ENGINE
Pozdrav, imam pitanje oko gore navedenog kucista. Naime zivricaju me ledice na ventovima te bi ih vrlo rado isključio. Evo jedan link od kucista http://www.techpowerup.com/reviews/A...se/TwinEngine/ Ako za primjer uzmemo bocni 250mm. Iz njega idu jedan molex i jedan 3xpinski. Ako samo prikljucim 3x pinski na 12,7 ili 5V sve zabljesne te se računalo ne upali. Ako spojim samo molex onda se racunalo upali te ledice svijetle ali se vent ne okreče. Ako spojim 3xpinski i molex onda sve uredno radi. Dali netko možda ima ideju ili je uspio srediti da ledice ne svijetle. Ako je molim da napiše kako jer sam ispalio..ne mogu spavati noći evo slika bocnog venta...nije od tog kucista ali je vent isti http://img411.imageshack.us/my.php?i...5000107nd9.jpg Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ajd ak ti nije problem slikaj taj vent ![]() ![]() inace kod ovoga venta bi ja odrezao sve ledice i samo spojio njihove kontakte zajedno ak me kuzis ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Teško je ovako sa slike vidjeti o čemu se radi jer su svi spojevi sakriveni. Bez nekog instrumenta ćeš malo teže to riješiti. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ajd napokon si sredio taj problem oko ledica,jesam ti rekao da neprodajes kuciste,predobar je case ![]() uslikaj da vidimo kak sad zgleda nakon markiranja ![]()
![]() |
#13 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pod naletima kopita zla
|
pa zato kada zrak prolazi kroz "nosače" onda je šumilo...sada je šumi ![]() zato je tiše ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|