|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Što koči FSB?
Do danas sam imao Semprona 2800+ i apacer 2x512mb DDR2 533 na ovoj ploci i fsb je isao do 340 sa 1.7V na chipsetu. Danas sam stavio ovo iz siga i FSB ne zeli preko 300 bez obzira na postavke (voltaze, latencije/frekve memorije, mnozitelje itd...). Nista ne cvici nego se jednostavno ne zeli bootat... Procesori inace nemaju ogranicenje FSB-a koliko se sjecam?? (Inace ide do 2700mhz - 9x300) Ili se opet kolju maticna i memorija (imao sam problem sa kingmaxom DDR667 da je cvicila maticna kad je fsb bio preko 250.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...a to ti je dok radi nediraj...i tako neces primjetiti veliku razliku izmedju semprona i athlona
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma nemogu to tak ostaviti... pa sad mi je sve skup sporije nek prije a dal sam lovu za novo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
je istina..ja imam 533 ddram2 i ide do 266 fsb *10..cim malo dalje..restarta se windowsi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
FSB/HTT wall ili može biti lošiji mem. kontroler unutar njega (neće raditi npr. sa određenim djeliteljima). Eventualno ga probati na nekoj drugoj ploči i memoriji, ali nekako mislim da je tebi pun kufer već svega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
...
Citiraj:
Imam stvarno puno problema s pločom i sad cekam mail iz DFI-a a nakon toga idem do linksa... sad vidim zakej je 9800pro-u dopiz**** ploča... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
mozda zeza memorijski kontroler na procu.... meni radi mema na 3-3-3-9 1T 550Mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ma ploca zeza.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
samo da javim kako sam od gospodina kojem sam prodao apacer-a posudio natrag memoriju za test i radi mi preko 300... najnormalnije kak mi je i prije tako da je ziher do ploce... A-DATA, Kingmax, Transcend... niti jedna nije radila kak spada sto se tice FSB-a. U ovom trenutku mislim da plocu sutra furam na reklamaciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|