|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Hamachi i CS:S
Dakle, par frendova i ja smo htjeli pomocu Hamchija igrat Counter-Strike: Source. Problem je sto ne vidimo CSSovu igru, tj. ne vidimo kreirani server. Probali smo sve sta nam palo na pamet ali nece. Ni obican, ni dedcated... moze pomoc netko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Treba onaj ko kreira napraviti notepad dokument i kopirati ga u program files od hamachia, ali notepad mora biti pod odredenim imenom i tu upise IP adrese i to je to prije je bilo na hamachi sajtu sad vise nema izmjenili su ga....Mozda ce ko znat odavde. EDIT:Pokušaj ovdje pogledat na hamachi forumu http://forums.hamachi.cc/ Zadnje izmijenjeno od: Joke. 14.03.2007. u 19:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ne...to je za cs 1.6 za cs source sve vrijedi normalno znam ovo se dogadja i meni...kad ja kreiram igru svi me vide i normalno se spoje al kad ovaj drugi kreira...njega nitko nevidi, i nitko se nemoze spojit... rijesenje je da netko drugi kreira...nekad zna i pomoc da refreshash servere stalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
tam pod connections u vindozima pogledajte svi el vam na baš hamachijevoj konekciji ukljucen firewall? ak je gasite to, bude pomoglo, u krajnjem slucaju iskljucit i od neta i od mreze i od hamachija firewall. da nijedan nije firewalled |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
umm..sad se vidimo ali sere nam counter nekakav class c pa se nemremo joinat |
![]() |
![]() |
|
|