|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
ruter problem
pozdrav svima ovak, problemcic imam, a uz njega dolazi ruter D-Link DI-604 naime, ruter mi se diskonekta i konekta na tcom svakih minutu i 31 sekundu (+- 5 sekundi al rijetko)???? prvo sam stavio da mi se konekta On-Demand ,, sto bi znacilo po potrebi,, i stavio ajdil time 60minuta.,.. al šupak se non stop diskonekto,, onda sam stavio da bude konektan Always, non stop jel,, i opet konekt -diskonekt? na kraju sam sve poukljucivo i iskljucivo i opet isto. zašto to? jkel imao tko probleme s tim ruterom ili isti problem s nekim drugim? jer kad otvorim onaj t-com.hr/user dobim ispis spajanja koji je na kojih hiljadu i nekaj redova,, sve po 1:31 ali ipak,, nekad zna bit spojen i po 20minuta i vise,, jednom je bio cak 3 sata u komadu? help thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da bi znali o kojoj verziji se radi, okreni ga naopačke i prepiši ovdje koja je verzija H/W i F/W |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
ovak, probao sam ga firmware stavit novi.. verzija je hw-FG3 e sad ja sam nasao na netu samo za A,B,C u americi i E, F u europi (njemacka) i stavio sam taj F jel sam pretpostavio da moze ici jer je pisalo Fxx .. verziju sam apdejto na verziju 3.15b a bila je 3.14 i nis.. nesto je pisalo u pdfu o Always On i On Demand i Max Idele Time da nemre bit vise od 5 minuta al nisam to nista dobro skuzio jer je bilo sve na njemackom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Hm, ovako ako izabereš support za Croatia (Eastern Europe) onda za Dx, Fx verziju nude: Firmware version 3.11 (h/w rev Dx,Fx) 14-09-2006 Vidi ovdje ako izabereš support za United Kingdom onda za Dx, Fx verziju nude: 3.14 Firmware (h/w rev Dx,Fx) 02-03-2006 Vidi ovdje ako izabereš support za Germany onda za Dx, Fx verziju nude: 3.15b05 Aktuelle Firmware für die Rev D und F 24-08-2006 Tu verziju si vjerojatno sam našao ovdje Ala mrzim ove country specific verzije. Probaj konfigurirat ispočetka sa tom verzijom firmware - a. Ako bude zezalo opet, probaj downgrade na 3.11 pa ponovo konfig. Preko kojeg modema se spajaš, da nije opet ono Kasda s * * * *e?. Ako je ovo zadnje u pitanju, probaj posuditi neki drugi modem i probati kako radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|