|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
problem smrzavanje
...ukratko,stigao mi jucer opty 165 i sad mi se desava jedna "velika" glupost,sve radi super ali kad se idem spojiti na net komp mi se smrzne... ![]() ![]()
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji tip veze koristiš? Dial-up, DSL ili nešto treće? Smrzne se tijekom otvaranja konekcije ili kad otvoriš browser i kreneš surfat? Probaj se igrati IP adresama, IP protokolima ili reinstalirati PPPoE, ako je to uopće moguće na XP-u, ne sjećam se...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
|
..nekad pri samoj konekciji,a nekad nakon 15-ak sekundi surfanja..ovo mi se desava nakon sto sam stavio jucer opty-a ![]() ![]()
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za početak, napravi image sistema pomoću True Imagea ili Ghosta i ponovo instaliraj Windowse. Nekako mi smrdi da se nešto softverski zblesiralo... To ti je sat vremena posla. Ako se i dalje smrzava, barem znaš na čemu si. Isprobaj drugi BIOS za ploču, različite postavke za proc,... I daj, molim te, odgovori na ostatak pitanja. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
|
..neda mi da stavim bios starijeg datuma,probacu jos veceras kad dodjem doma...mislim da je stvar u ploci...javim jos
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|